Foto: norsk-tipping.no

Satset ti kroner – ble Keno-millionær to ganger

Er du fra Trysil, har du to millioner grunner til å sjekke Keno-rekken din.

Kommersielt

SJEKK HVORDAN: NÅ KAN DU SPILLE UTEN KORTLESER

En mann i 60-årene fra Trysil klarte å få inn alle de ti tallene sine på Keno-nivå 10 onsdag. Innsatsen var ikke mer enn fem kroner, men med en odds på 1:200.000, blir det akkurat én million kroner i premie.

Ettersom mannen hadde levert inn to like kuponger, vant han til sammen to millioner kroner – for beskjedne ti kroner i innsats.

Norsk Tipping forsøkte gjentatte ganger å komme i kontakt med vinneren onsdag kveld, men lyktes ikke å nå frem til vedkommende på telefon.

Dersom du er i begynnelsen av 60-årene og spilte Keno på Kiwi 241 Trysilfjellet i Hedmark 22. februar, er det kanskje ikke så dumt å finne frem kupongene for å sjekke om det er du som er den heldige vinneren.

Her finner du resultatene.

Har du ikke prøvd Keno før? Les reglene for spillet her.

Nyhet: Nå kan du levere Lotto-kupongen på iPhone og Android

Spill uten kortleser
For å levere Keno, Lotto, Tipping og Norsk Tippings øvrige spill på nett, har spillerne helt fra starten vært nødt til å bruke en egen kortleser.

Hvis du er en av mange som har irritert deg over å ha glemt kortleseren hjemme når du sitter på jobben og ønsker å spille på Bjørndalen, Northug eller en spennende fotballkamp, kan vi glede deg med at det nå går an å levere spill uten kortleser.

Norsk Tipping har akkurat lansert en betaversjon av en spilløsning basert på mobilidentifikasjon.

For å levere spill på den nye måten, må du klikke deg inn på denne lenken og følge instruksjonene.

Du må være kunde hos Norsk Tipping med mobilnummeret registrert for å kunne benytte deg av løsningen. Registrer deg som kunde her.

Innleveringsfrist kl 19.55 hver dag: