Sportspills øvrige fredagsmeny:
Oddsdobbel: Norwich jager en Premier League-plass
V65 Biri: Vi spiller ikke en krone mot Bob
V64 Romme: Gnistrende V64-jackpot med 1,2 millioner ekstra
V65-lunsj: Vidåpen lunsjomgang fra Boden
VM skiskyting: Her er programmet
Eurojackpot: Hva skjer hvis du vinner 389 millioner kroner?

Fredagens langoddsprogram er variert. Det spilles blant annet kamper i tysk 1. Bundesliga, spansk La Liga og i engelsk Championship, i tillegg er det et par interessante kamper i tysk 2. Bundesliga, hvor lag både i opprykkskampen og i nedrykkskampen er i aksjon. Ellers er det en rekke ishockeykamper på menyen. Det spilles hockey i Tsjekkia, Sverige, Tyskland og Danmark. Det er også ni tennisdueller fra ATP Indian Wells-turneringen.

NB! Fredag er det ca 389 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Werder Bremen – Schalke 04 1,85 – 3,25 – 3,40 B (spillestopp kl. 2025)

Klikk her for å levere dette spillet

Werder Bremen lå under mot Wolfsburg sist helg, men kom tilbake og skaffet uavgjort for tredje kamp på rad i 1. Bundesliga.

Florian Kohfeldt sine menn er nå ubeseiret i åtte kamper på rad i 2019. De står med to seire og seks uavgjorte på syv ligakamper og en cupkamp.

Bremen er også ett av tre lag i Europas fem toppdivisjoner – som sammen med Juventus og PSG – har scoret i samtlige kamper så langt denne sesongen.

Med seier hjemme på Weserstadion i fredagens kamp vil de kun være tre poeng bak topp seks-lagene. Det betyr at Werder Bremen fortsatt har muligheten til å skaffe seg Europa League-spill neste sesong og et trofé i cupen.

Det er ikke like mye positivt å si om sesongen til Schalke 04. Laget fra Gelsenkirchen gikk på et flaut 0-4-tap mot Fortuna Düsseldorf forrige helg. Dermed har de kun vunnet én av de siste syv Bundesliga-kampene i 2019. Trener Domenico Tedesco har grunn til å være bekymret. Laget hans, som sist sesong endte på annenplass i 1. Bundesliga, må nå begynne å kikke seg over skulderen for å unngå å havne i nedrykkskampen med bare ti kamper igjen.

Se alle sesongens nye Schalke-drakter her!

Schalke viste tendenser i hjemmekampen mot Manchester City i Champions League, og det så en stund ut til at de skulle ta en sjokkseier mot Premier League-laget, men tok City-scoringer på tampen av kampen gjorde at de tapte kampen 2–3.

Den positive nyheten er at angriperne Guido Burgstaller og Breel Embolo er tilbake fra skader, og de vil forsterke Schalke offensivt til fredagens kamp. Schalke har nemlig kun scoret ett mål på de fem siste kampene, og i samme perioden har de sluppet inn hele tolv mål.

Bremen er gjort til litt vel store favoritter i denne kampen, synes jeg. Laget fra havnebyen i Nord-Tyskland har spilt uavgjort i fem av de seks siste kampene i 1. Bundesliga.

Skaff deg Werder Bremen-drakten på tilbud her!

Schalkes resultater på bortebane har ikke vært særlig imponerende denne sesongen. Statistikken viser 2-4-6 og 12–19 i målforskjell.

Tedesco sine karer har scoret minst ett mål i fem av de seks siste bortekampene (1-3-2). De møter et Werder Bremen-lag som har hatt problemer defensivt. Det har kostet dem en del poeng, og jeg tror Schalkes angripere kan lage trøbbel for et litt shaky Bremen-forsvar.

Midtbanespillerne Schöpf er ute med skade, mens Serdar er suspendert. Werder Bremen mangler tre offensive spillere før hjemmekampen mot Schalke. Aron Johannsson, Yuya Osako og Martin Harnik er alle ute. I tillegg sliter midtstopperen Sebastian Langkamp med en skulderskade.

Schalke har antakeligvis returkampen mot Manchester City i neste uke i tankene, men de har ikke råd til å hvile spillere i denne kampen av den grunn. Jeg har gått og ventet på at Schalke skal våkne etter nyttår, men det har ikke skjedd. Skader på sentrale offensive spillere har ødelagt for laget fra Gelsenkirchen. Nå er Guido Burgstaller og Breel Embolo tilbake. Det kan løfte gjestene.

Jeg mener bestemt at Schalke har et bedre spillermateriell enn Bremen, og jeg tror de vil slå tilbake etter forrige helgs braktap. 3,40 i odds på Schalke absolutt spillbart, mener jeg.

Klikk her for å levere dette spillet