Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Tippetips midtuke: Arsenal må rette opp flausen
Oddssingel CL: Juventus lever godt med uavgjort i Madrid
Oddssingel CL:
Aguero er i superform
Eliteserien håndball:
Larvik slår skaderammet Storhamar
V76 Bjerke:
Vi stoler på Høitomt
Vikinglotto onsdag: Hele 158 mill kr i førstepremiepotten
Ski-VM: Her er programmet for ski-VM i Seefeld

Det er et meget innholdsrikt langoddsprogram vi har foran oss onsdag. De to siste åttedelsfinalene i Champions League står for tur og i tillegg er det retur i Europa League mellom Sevilla og Lazio. Paris Saint Germain spiller hjemmekamp mot Montpellier i Ligue 1, mens Derby tar imot Milwall i Championship i England. Det spilles tre kamper i Eliteserien håndball for menn her hjemme og en kamp i kvinnenes Eliteserie. På hockeyfronten spilles det tre kamper i SHL i Sverige og fire kamper i Hockeyallsvenskan. Natt til torsdag spilles det fire kamper i NHL.

Bordeaux - Guingamp H 1,85 (spillestopp kl 18.55)
Etter tre tap på rad, slo Bordeaux tilbake i helgen og tok en viktig seier mot Toulouse. Jimmy Briand ble matchvinner med sin 2-1-scoring åtte minutter før full tid.

Seieren løftet dem opp til 13.-plass på tabellen, og nå ligger de fire poeng foran Nantes på 14.-plass.

Det var en litt heldig seier. Bordeaux måtte forsvare seg gjennom store deler av kampen, men de var effektive foran mål når de fikk muigheten. Toulouse misbrukte tre fete sjanser, så resultatet kunne fort vært annerledes.

Bordeaux må likevel ta med seg det positive fra denne kampen, og det er akkurat det jeg tror trenerne Ricardo Gomes og Eric Bedouet vil gjøre. De har en gyllen mulighet til å ta en ny seier onsdag når de møter bunnlaget Guingamp, men da må de tette igjen bakover. De har kun klart å holde nullen i én av de siste åtte kampene.

De har også slitt med å score mål, og i halvparten av disse kampene har de gått målløse av banen. Nå har de hentet inn Sunderland-spissen Josh Maja, og de håper at han skal være løsningen på scoringsproblemene. Engelskmannen spilte kampen i helgen, men imponerte ingen.

Guingamp står uten seier i de fire siste kampene, og ligger i øyeblikket på sisteplassen i Ligue 1. Det begynner å se litt stygt ut for dem. De har nemlig syv poeng opp til Amiens som ligger over nedrykksstreken.

Samtidig skal det sies at Guingamp har møtt tøff motstand i de siste kampene, hvor de blant annet har spilt mot Lille, PSG og Lyon. Nå møter de et Bordeaux-lag som de har slitt mot. Laget fra vinbyen har vunnet tre av de siste innbyrdes kampene mellom lagene.

Bordeaux er bra på hjemmebane, hvor de kun har tapt én av de siste ti kampene.

Guingamp har kun vunnet to av sine tolv bortekamper denne sesongen, og jeg tror de får det tøft mot et Bordeaux-lag som kun har tapt to av sine tolv hjemmekamper. Vertene er faktisk det syvende beste hjemmelaget i Ligue 1. Jeg tror Bordeaux tar sin syvende hjemmeseier for sesongen i dag. Oddsen er fine 1,85. Denne brukes i en flott dobbel.

Schalke 04 - Manchester City (handikap fulltid 1-0) 3,30 - 3,50 - 1,72 (spillestopp kl 20.55)

Schalke 04 er ute av form. De står uten seier i de fire siste kampene i Bundesliga, og nå skal de møte Manchester City som er bookmakernes favoritt til å vinne Champions League denne sesongen.

Tyskerne har røket ut i åttendedelsfinalen de siste tre gangene de har spilt i Champions League, og jeg tror heller ikke at de går til kvartfinalen denne gangen.

Schalke har kun vunnet tre av de siste åtte Champions League-kampene i Gelsenkirchen. Statistikken viser 3-2-3, men det mest bekymringsfulle for tyskerne er at de har sluppet inn 18 mål på de åtte kampene.

Onsdag møter de et Manchester City-lag som har scoret massive 15 mål på de fire siste kampene sine, og de har bare sluppet inn to mål i den perioden.

Den tyske klubben har ikke vunnet på de fem siste kampene mot engelske lag. De har har spilt to kamper uavgjort og har tre tap siden 2-0-seieren mot Arsenal i oktober 2012.

Sist de møtte et Premier League-lag i Gelsenkirchen endte det med 0-5-tap mot Chelsea i gruppespillet i Champions League i 2014-2015-sesongen. Jeg tror Schalke får bank igjen.

De er ikke i form i øyeblikket. Schalke har kun vunnet tre av de siste ni kampene hjemme i Tyskland, og de er akkurat ubehagelig nær nedrykkssonen i 1. Bundesliga. Laget ligger to plasser og åtte poeng over Stuttgart som ligger på nedrykkskvaliken.

Manchester City kjemper om ligatittelen i Premier League, og de har tatt seg til sluttspillet i Champions League for sjette året på rad.

City er i superform. De har vunnet tolv av de siste 13 kampene i alle turneringer, og etter helgens 4-1-seier mot Newport i FA-cupen har City los på fire trofeer. De er allerede i ligacupfinalen.

City fått en solid opptur de siste par månedene. De har scoret ufattelige 49 mål på de siste 13 kampene, i denne perioden har de blant annet knuste Chelsea 6-0. De har en haug med målscorere i laget.

Oddsen på Manchester City er 1,28, og det er helt uaktuelt. Da mener jeg det er mer fristende å satse på at City vinner med to mål eller mer. De har vist at de hever seg i kamper mot de aller beste lagene i Premier League, og da tror jeg også at de kan kjøre over et Schalke-lag som sliter. Oddsen for at de vinner med to mål eller mer er 1,72. Den kan ikke spilles som singel, men funker fint i en dobbel.

Denne kombinasjonen 3,18 i odds. Spillestopp er klokken 1855.

Klikk her for å levere dette spillet