Gå til sidens hovedinnhold

Scorer Romelu Lukaku sitt 63. mål mot Danmark?

Romelu Lukaku har scoret 39 mål på de 33 siste landskampene. Vi tror den belgiske målmaskinen også scorer mot Danmark.

Lukaku er den mestscorende spilleren på det belgiske landslaget noensinne. Den tidligere Chelsea-, Everton- og Manchester United-stjernen debuterte for Belgia da han bare var 16 år gammel i 2010. Han scoret sitt første mål for landslaget allerede før året var omme. Han scoret to ganger mot Russland på 17-årsdagen sin.

Fredag er det ca. 352 millioner i Eurojackpot-potten.

Den belgiske målmaskinen har scoret i et vanvittig tempo på landslaget. Han scoret 50 landslagsmål raskere enn spillere som Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski og Zlatan Ibrahimovic. Lukaku har scoret 62 mål på 94 landskamper. Vi tror det 63. målet kommer mot Danmark.

Danmark - Belgia - Romelu Lukaku scorer mål - 2,30 (spillestopp torsdag 17.59. Kampen vises på TV2)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

EM, gruppe B. Spilles i København. Romelu Lukaku trengte bare ti minutter i lørdagens kamp på å vise hvorfor han er en av de heteste kandidatene til å bli toppscorer i EM. Da satte han inn 1-0 til Belgia mot Russland i St. Petersburg. Scoringen dedikerte han til Inter-lagkompisen, Christian Eriksen. 28-åringen scoret også 3-0-målet til Belgia. Dermed har Lukaku & co scoret to ganger i fire av de siste ni bortekampene.

Har scoret mot Danmark før

Også Danmark har fått merket den offensive slagkraften hos belgierne. Danskene slapp nemlig inn seks mål på to kamper mot Belgia i Nations League i fjor, og Romelu Lukaku scoret to av dem.

Inter-angriperen har etablert seg som en av verdens beste spisser, og han er Belgias toppscorer med totalt 62 mål på 94 kamper. De to scoringene hans mot Russland i EM-åpningen gjorde at han nå har scoret 22 mål på de siste 22 kampene han har vært på banen. Han scoret blant annet to ganger mot Danmark, da Belgia vant 4-2 på hjemmebane mot danskene i Nations League.

Fredag er det ca. 352 millioner i Eurojackpot-potten.

Når det er 2,30 i odds på at han scorer mot Danmark, mener vi det er et interessant spill. Det virker som Lukaku mener alvor i dette mesterskapet. Den storvokste belgiske angriperen har hatt en fantastisk sesong i Inter, hvor han scoret 24 mål for laget som vant Serie A.

Danmark var rufsete bakover mot Finland i den første kampen, og spiller de på samme måte mot Belgia vil Lukaku komme til sjanser inne i boksen, og han bommer ikke på mange av dem. At Lukaku scorer gir 2,30 i odds. Det er spillbart. Klikk på denne lenken for å levere dette tipset