Gå til sidens hovedinnhold

Scoret 102 mål for klubblagene. Lørdag senker stjernetrioen Ungarn.

Karim Benzema har sammen med Kylian Mbappe og Antoine Griezmann scoret over 102 mål for PSG, Real Madrid og Barca. Lørdag scorer

Karim Benzemas comeback på landslaget, og drømmetrioen med Kylian Mbappe, Antoine Griezmann og Karim Benzema har dominert overskriftene før EM, men faktum er at Frankrike er en suksess fordi laget er så sterkt defensivt.

Frankrike vant 1-0 mot Tyskland i EM-åpningen. Det var femte kampen på rad at de holdt nullen. Det er 13 år siden sist det franske landslaget klarte å holde tett bakover i like mange kamper på rad.

At Frankrike vinner mot Ungarn og holder nullen gir 1,85 i odds

I 2018, med unntak av den spinnville 4-3-seieren mot Argentina, var Frankrike sterke defensivt med spillere som Benjamin Pavard, Lucas Hernandez, Samuel Umtiti og Raphael Varane. Det resulterte i VM-gull.

Didier Deschamps tilnærming har ikke endret seg siden den gang.

Lørdag er det 14 millioner i Lotto-potten. Lever kupongen her!

Frankrike forsvarer seg fra angrepet. Benzema vant ballen fem ganger mot Tyskland, mens Mbappe og Griezmann gjør en enorm defensiv innsats på kantene.

N'Golo Kante vinner ballen flere ganger enn noen annen spiller, mens Paul Pogba og Adrien Rabiot legger ned en stor arbeidsinnsats på midten, samtidig som de er kreative i den offensive delen av spillet. I forsvaret har Presnel Kimpembe tatt plassen til Umtiti, mens Hugo Lloris har vært god mellom stengene.

Frankrike viser ikke tegn til svakhet bakover, og når Paul Pogba har begynt å strø rundt seg med viser at han Mbappe, Griezmann og Benzema vil lykkes offensivt i denne match.

Trioen har scoret 102 mål til sammen for Paris St Germain, Barcelona og Real Madrid sist sesong. Ungarn skal få kjørt seg.

Ungarn - Frankrike (Kampvinner og antall mål) Frankrike/Over 2,5 mål - 2,15 (spillestopp lørdag kl. 14.59. Kampen vises på TV2)

Klikk på denne lenken for å levere dette spillet

EM, gruppe F. Spilles i Budapest. Frankrike vil ta et langt skritt mot en åttendedelsfinale om de slår Ungarn lørdag.

Selv om Ungarn har 68.000 tilskuere som heier dem frem på Puskas Arena, vil det ikke være nok til å vippe franskmennene av pinnen.

Innfrir favoritt-stempelet

Frankrike startet startet denne turneringen som favoritter, og måten de vant mot Tyskland har ikke svekket favorittstempelet. Ungarn forsvarte seg godt mot Portugal i 84 minutter, men de kollapset mot slutten av kampen og tapte 0-3.

Lørdag er det 14 millioner i Lotto-potten. Lever kupongen her!

Etter å ha tapt 0-3 mot de regjerende europamesterne i åpningskampen, venter de franske verdensmesterne i kamp nummer to. Didier Deschamps har virkelig fått skikk på det franske laget defensivt, og de temmet fullstendig de offensive spillerne i det tyske laget.

At Frankrike bare vant 1-0 var egentlig ganske flatterende. Adrien Rabiot hadde et skudd i stangen, og franskmennene fikk også et par mål annullert for offside. Deschamps' menn kunne lett ha vunnet denne kampen med to-tre mål om de hadde hatt litt bedre uttelling.

Her kan du skrape Flax på nett

Men Frankrike virket som de spilte på andre giret. De lå seg ganske lavt, lot tyskerne få trille ball og med en gang de fikk tak i ballen kontret de lynkjapt. Tyskland slet med å forsvare seg mot Mbappe & co, og vi tror Ungarn vil få enda større problemer.

Deschamps er ikke en manager som tar sjanser, så han vil antakeligvis mønstre det sterkeste laget sitt, mer eller mindre. Benjamin Pavard er usikker etter å ha fått en seg en trøkk mot Tyskland.

Uten tap siden 1976

Frankrike har vunnet de fem siste kampene mot Ungarn. Sist gang Ungarn vant mot franskmennene var i en privatlandskamp i 1976. Det er 45 år siden.

Det har vært scoret over 2,5 mål i fire av de fem siste kampene mellom disse lagene, og Frankrike har scoret tre mål eller mer i to av de tre siste kampene.

At Frankrike vinner og det scores over 2,5 mål i kampen gir 2,15 i odds. Det burde være et greit spill på denne matchen.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset