Foto: Martin Rickett (AP)

Se City gratis i dag

Slik får du sett stjernegalleriet gratis på nett

Kommersielt

Manchester City - Wolverhampton er kampen du kan se gratis på nett lørdag 29. oktober.

Kampen er nummer 2 på tippekupongen. En tippekupong der den store bonuspotten skal fordeles på alle med 12 rette. Det betyr en samlet tolverpott fulltid på cirka sju millioner kroner.

Se våre tips her

Storfavoritt

Det spørs om tolveren blir på 7 millioner kroner dersom City skulle vinne kampen - for det er ikke ofte en finner større favoritter på tippekupongen. Det er høyst forståelig - ikke minst siden City vant hele 5-2 da disse to lagene møttes i ligacupen onsdag denne uken. Og det var atpåtil på ulvenes hjemmebane.

Samtidig, for ett år siden - den 30.oktober 2010 vant nettopp Wolves borte mot Manchester City. Kanskje historien gjentar seg?

For å se kampen må du besøke Norsk Tippings hjemmesider for å få kampbillett. Det er begrenset med billetter, så det kan lønne seg å være tidlig ute.

Klikk her for mer informasjon

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus