Se en ny episode av Tippemagasinet

Med ferske intervjuer, reportasjer og oddstips.

Kommersielt

I denne ukas Tippemagasinet får vi storfint besøk av Stabæk-entusiast/gründer/styremedlem Ingebrigt Steen Jensen. 60-åringen, som har pustet og åndet for klubben i sitt hjerte i en mannsalder og vel så det, er også en ivrig tipper - og har klare meninger om Joacim Jonssons utvalgte objekter i både Tippeligaen og OBOS-ligaen.

I tillegg tar Steen Jensen oss med på innsiden av brakkene på Nadderud, og forteller hvordan det egentlig er å ha mirakelmannen Bob Bradley med på laget.

Søndag skal Stabæk ut i en ny tøff toppkamp mot Strømsgodset på Marienlyst. En ny affære der kun tre poeng er godt nok for begge lag om man skal ha heng bak Rosenborg. Gustav Wikheim er i strålende form for drammenserne med fem mål på de siste fire Tippeliga-kampene. 22-åringen tror matchingen i kvalifiseringen i Europaligaen har hjulpet Godset, som nå står med seks seire på sju forsøk siden Bjørn Petter "BP" Ingebretsen overtok ansvaret etter David Nielsen.

I Tippemagasinet møter du Wikhem, BP og Iver Fossum, som før dysten mot Stabæk skal hamle opp med Hajduk Split i returmøtet i 3. kvalifiseringsrunde torsdag kveld.

Dommerne har vært i hardt vær denne sesongen, der mange avgjørelser har skapt harme blant både spillere og trenere. Nå er dommersjef Terje Hauge redd for signaleffekten kritikken gir - og dernest rekrutteringen av morgendagens toppdommere.

Blant objektene Joacim og Ingebrigt vurderer denne runden er Haugesund-Aafk, Vålerenga-Tromsø, Sogndal-Bryne, Sandnes Ulf-Brann, Åsane-Hødd og Bærum-Strømmen.

I tillegg har Joacim klokkertro på Sarpsborg hjemme mot Viking, mens svensken har gitt opp Fredrikstad en gang for alle etter overtidsbaklengsen mot Hønefoss forrige runde. Nå lover svensken å aldri mer tipper verken for eller mot FFK!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus