Sportspills øvrige mandagsmeny:
Oddssingel PL: West Ham har kjempetrøbbel mot Liverpool
Oddssingel 2. bundesliga:
Møller Dæhli mot opprykk
Oddsdobbel:
Spansk hjemmedobbel til over fire i odds
V65 Leangen:
Seiersmaskinen fortsetter å vinne
V64 Axevalla:
Frekk banker i strålende V64-omgang

Det er ingen tvil om at mandagens store høydepunkt på Langoddsprogrammet er Premier League-kampen mellom West Ham og Liverpool. Men det spilles flere meget interessante kamper. I Serie A skal både Lazio og Atalanta ut i bortekamper, mens St. Pauli og Mats Møller Dæhli kan ta seg opp på direkte opprykksplass om de vinner kveldens toppkamp hjemme mot Union Berlin. I tillegg er det kamp i La Liga, og det er også en god del ishockey på menyen. Natt til tirsdag spilles det fire kamper i NHL.

NB! Onsdag er det ca 117 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Dallas Stars – Arizona Coyotes – Tyler Seguin scorer – 2,35 i odds (spillestopp kl 02.25)

Dallas Stars er i støtet. De har spilt bra hockey de siste par ukene og har vunnet de fire siste kampene. I denne perioden har de scoret elleve mål og kun sluppet inn fire.

Tyler Seguin er en viktig spiller hos Dallas. Onsdag hadde han en av sine beste defensive kamper da Texas-laget slo Buffalo Sabres 1–0. På fredag var han tilbake på målscorerlisten da han scoret to ganger mot Minnesota Wild. Han scoret også ett mål i den litt overraskende 3-1-seieren på bortebane mot Nashville. Dermed har kanadieren scoret i tre av de fire siste kampene.

Seguin har nå 21 mål på 51 kamper, og ligger på etterskudd i forhold til hvor mye han nett sist sesong. Da stoppet han på 40 mål.

Centeren, som før sesongen signerte en åtteårskontrakt som gjorde ham til Dallas best betalte spiller, vet å takle press. Texas-laget jakter en sluttspillplass, og de trenger å vinne kamper fremover. Da må Seguin og Jamie Benn levere.

Seguin har scoret i tre av de fire siste kampene, og det virker som han er i form. Nå skal Dallas møte et Arizona-lag som de har hatt et godt tak. De har vunnet de fem siste kampene mot Coyotes, og scoret tre mål eller mer i alle fem kampene. Oddsen på Dallas er bare 1,75, men å satse pengene på Tyler Seguin som målscorer i matchen gir pene 2,35 i odds. Jeg har troen på kanadieren, og Seguin-scoring blir nattens spill i NHL.

Klikk her for å levere dette spillet