*Nettavisen* Sportspill.

Seieren i München kan bli dyr

Marco Reus og Dortmund er i glitrende form, men det kan ha kostet mye krefter. Foto: Gerard Julien (Afp)

Dortmund har imponert stort i det siste, men det kan ha kostet dyrt når de spiller semifinale i den tyske cupen.

15.04.14 08:06

Sportspill øvrige tirsdagstips:
V4 Rättvik: Time Machine i førersetet
Oddsen:
Nå trenger Arsenal tre poeng

Tirsdagens langoddsprogram er krydret med kamper fra hele Europa.

Dagens langskudd
Dortmund - Wolfsburg, B 5,75

Borussia Dortmund har plutselig funnet en eventyrlig form, og har slått både Real Madrid og Bayern Munchen uten å slippe inn mål den siste uken.

Likevel ser det enda mørkt ut på skadefronten. Gundogan, Schmelzer, Bender, Subotic og Blaszczykowski er alle skadet.

Selv om de er gode på hjemmebane, har ikke Dortmund den beste statistikken på eget gress. De står med 9-2-4 på Signal Iduna Park, og har de siste tre ligakampene på hjemmebane scoret like mange mål. Det gir grunnlag til optimisme for dagens gjester.

Wolfsburg vant komfortabelt 4-1 over Nürnberg sist, og er med det kun ett poeng bak Leverkusen på Champions League-plass. Etter en litt sviktende formkurve, er de nå tilbake på sporet og står med 3-2-1 på de siste seks kampene. På bortebane denne sesongen har de levert greit, og står med 5-3-7. Det er imidlertid på eget gress de har sørget for den største poengfangsten denne sesongen.

Bas Dost, Vieirinha og Benaglio er skadet.

Det er mye på spill denne kampen, og vinneren får møte vinneren av Bayern - Kaiserslautern i finalen. Dortmund har minst å spille for utenom cupen, og kan derfor fokusere alt på dagens kamp. De fortjener favorittstempelet, men den siste ukes maktdemonstrasjoner må ha kostet mye krefter.

Wolfsburg kan utnytte nettopp det. Cup er som kjent cup, og oddsen på seier til bortelaget er for god til å overse.

Borussia Dortmund - Wolfsburg, 1,40 - 4,00 - 5,75. Innleveringsfrist er klokken 18.25.

Klikk her for å levere dette spillet.

Dagens spill
Charlton - Barnsley, H 1,85

Endelig har Charlton kommet i form igjen, og nå står de med 3-0-3 de siste tre kampene. Med det har de tatt steget opp over nedrykksstreken, og har i tillegg to kamper til gode. Dagens kamp spilles mot sisteplasserte Barnsley.

Hjemmelaget har kommet inn i en vane der de vinner og taper annenhver kamp, og siden de tapte forrige kamp 3-0 mot Brighton, ser det lyst ut før dagens oppgjør. De har en veldig sterk statistikk på hjemmebane, og står med 6-5-8 på eget gress. Begge hengekampene skal spilles i egen stue. Står med 3-2-1 de siste seks hjemmekampene.

Leon Cort er usikker til kampen.

Barnsley virker dømt til League One-spill neste sesong, men så ut til å heve seg da de knuste både Reading og Yeovil på bortebane for noen runder siden. Nå er de tilbake i gammel form, og står uten scoring på de tre siste kampene.

Takket være de nevnte seirene mot Reading og Yeovil er de ikke ligaens dårligste bortelag, men 3-4-13 på fremmed gress skremmer ikke mange.

Barnsley har alle spillere tilgjengelig.

Dette blir en tøff kamp i bunnen av tabellen, men Charlton fortjener favorittstempelet og får god odds i jakt på seier i dag. De er verdt å satse på!

Charlton - Barnsley, 1,85 - 3,20 - 3,50. Spillstopp er klokken 20.40.

Klikk her for å levere dette spillet.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag