Gerard Deulofeu scoret målet for Watford da de tapte 1-3 borte mot Manchester City i Premier League forrige sesong.
Gerard Deulofeu scoret målet for Watford da de tapte 1-3 borte mot Manchester City i Premier League forrige sesong. Foto: Aaron Chown (Pa Photos)

Sensasjonell odds på at Watford scorer på Etihad

Manchester City har store skadeproblemer i forsvaret og kapable Watford kan utnytte dette i ettermiddag.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Spillsenter lørdag: Vi har vurdert lørdagens viktigste kamper
Tippetips: Manchester City tåler ikke flere blemmer
Oddssingel PL: Den finske superspissen senker Burnley
Oddsdobbel 2: Everton hjemme og borte er to forskjellige lag
V75 Färjestad: Internasjonal V75-omgang med superpott
V5 Odense: Lørdagsgalopp fra Odense
Eurojackpot fredag: Nordmann vant 443,3 mill kr

Det er en herlig fotballørdag vi har foran oss. Langoddsprogrammet byr blant annet på fem kamper fra Premier League. I Championship er det full runde og det er også full rulle i League One og i League Two. Det er ellers flere interessante kamper i de andre store europeiske ligaene, hvor blant annet Inter og AC Milan barker sammen i et brennhett byderby i Milano. Her hjemme spilles er det blant annet Eliteseriefotball mellom Brann - Haugesund på Brann stadion.

NB! Lørdag er det Lotto med ca 14 millioner kroner i førstepremiepotten. Lever kupongen her!

Manchester City - Watford - begge lag scorer - 1,95 (spillestopp kl 15.55)
Til tross for enorm dominans, gikk Manchester City på et sjokktap borte mot Norwich sist helg. Defensivt er det store utfordringer for Guadiola med tanke på at både Laporte og John Stones er ute med skader. Og Norwich scoret altså tre ganger på City forrige helg. John Stones var med i den kampen, men han ute med skade nå og gjør at Pep Guardiola nå kun har Otimendi som midtstopper i sin tropp. Fernandinho blir makker med Otamendi i dag.

Watford gjorde en strålende 2. omgang mot Arsenal og kommer garantert til å klatre på tabellen etterhvert. Har fått en dårlig start, men ingen tvil om at det finnes godt med kapasitet i dette laget.

Det endte 3-1 i tilsvarende kamp på Etihad forrige sesong.  Med tanke på de defensive utfordringene Manchester City nå har, er det ingen tvil om at Watford kan score på Etihad i ettermiddag. Det er smått sensasjonell odds på objektet begge lag scorer og 1,95 må være et av dagens beste spill i Premier League.  Det er dog litt snaut til et singelspill, så vi hekter på en hjemmeseier fra Championship.


Nottingham Forest - Barnsley H 1,65 (spillestopp kl 15.55)
Til tross for tøff motstand i innledningen, har Nottingham Forest levert en bra seriestart. Sist lørdag ble laget det første til å påføre daværende serieleder Swansea sesongens første tap. Forest vant fortjent 1-0 i Wales. Står med 12 poeng etter de sju første seriekampene. Normalt sterke hjemme på City Ground.

Nyopprykkede Barnsley innledet sesongen med 1-0 hjemme mot Fulham, men har kun tatt to poeng på de seks neste. Hadde ikke bedre enn 11-5-7 på bortebane til tross for andreplass i League One i fjorårssesongen, og er uten scoringer og står kun med ett poeng på tre spilte bortekamper i Championship denne sesongen.

Forest skal stå som klare favoritter her. 1,65 er ikke allverden til odds, men fungerer greit i en dobbel med objektet begge lag scorer i kampen Manchester City - Watford. Totalodds på denne dobbelen blir da 3,22.

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør