Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Tippetips: Midtukekupong med Tottenham - Borussia Dortmund
Oddssingel CL: Real Madrid kommer ikke til dekket bord i Amsterdam
Oddssingel CL: Kjempeodds på Tottenham-seier
Oddssingel håndball:
Runar kan ta en ny skalp på bortebane
Oddssingel håndball
: Bortesvake Halden får trøbbel på Jæren
V75 Bjerke: Hamre sitter på leken
V4 Halmstad
: Nye godbiter blir servert til lunsj
Vikinglotto onsdag: Hele 136 mill kr i førstepremiepotten
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

Onsdagens langoddsprogram byr på to åttendedelsfinaler i Champions League. Tottenham tar imot Borussia Dortmund på Wembley, og Real Madrid reiser til Amsterdam for å møte Ajax. I England spilles det også syv kamper i Championship, og det er også to kamper i fransk Ligue 1. Det er i tillegg et par eliteseriekamper i håndball for herrer, og det spilles en rekke ishockeykamper i blant annet Sverige, KHL, Finland og Tsjekkia. I NHL spilles det to kamper natt til torsdag.

NB! Onsdag er det ca 136 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Preston - Norwich H 2,45 (spillestopp kl 20.40)
Formsterke Preston tok sin tredje strake borteseier når svakt plasserte Bolton ble slått 2-1 lørdag. Preston står med ti poeng på sine fire siste seriekamper, og har avansert til 14. plass med sine 40 poeng. Er litt i ingenmannsland i øyeblikket, da det fortsatt er ti poeng opp til playoff. Kun tre hjemmetap hittil, men også mange poengdelinger hjemme (5-7-3). Midtbanespillerne Ben Pearson og Alan Browne gikk begge ut i andre omgang i bortekampen mot Bolton lørdag, men er uansett med i troppen i kveld. Louis Moult, Callum Robinson, Billy Bodin og Josh Harrop er alle fortsatt ute.

Norwich var ikke blant de heteste opprykkskandidatene før sesongen, men etter søndagens komfortable 3-0 seier hjemme mot Ipswich overtok Norwich tabelltoppen i Championship. Har 60 poeng og fem poeng ned til Sheffield United på 3. plass. Ti poeng på de fire siste seriekampene, kun en av disse er spilt på bortebane. Den kampen var til gjengjeld mot Leeds og ble vunnet 3-1. Har kun ett bortetap på sine 15 første bortekamper (7-7-1). Midtbaneankeret Mario Vrancic (startet de ni siste seriekampene) måtte gi seg etter en halvtime mot Ipswich og blir ute noen uker. Forsvarspilleren Timm Klose og midtbanespilleren Moritz Leitner er beggee tilbake i trening, men ikke aktuelle for kveldens kamp.

1-3 og 0-0 i de to siste tilsvarende på Deepdale. Det er definitivt ingen walkover for serielederen i kveld. Vi går etter hjemmeseieren til fine 2,45 i odds. Denne kan naturligvis spilles som singel, men vi dobler opp med en hjemmeseier til fra Championship.

Leeds - Swansea H 1,65 (spillestopp kl 20.40)

Hjemmelaget har ikke vært som best i det siste. Men fikk en slags opptur når Kalvin Phillips utlignet til 1-1 hele elleve minutter på overtid borte ot Middlesbrough lørdag. Likevel står Leeds med kun sju poeng på de sju siste seriekampene (2-1-4) og har mistet serieledelsen til Norwich. Holder dog fortsatt 2. plassen med sine 58 poeng, og har tre poeng ned til Sheffield United på 3. plass. Solide 9-3-3 hjemme på Elland Road, men to av de tre siste hjemmekampene er tapt. Pablo Hernandez er ventet å erstatte skadde Jack Clarke, ellers er det ikke noe spesielt nytt fra Elland Road.

Swansea tok som forventet tre poeng hjemme mot meget bortesvake Millwall lørdag. Ligger på 11. plass med 44 poeng og er kun sju poeng bak Middlesbrough på playoff. Moderate 5-4-6 på bortebane. Toppscorer Oliver McBurnie startet på benken mot Millwall, men kan være aktuell for startelleveren igjen i kveld. Forsvarsspilleren Declan John er vurdert 50/50 tirsdag kveld.

Leeds har vunnet de ni siste hjemmekampene på Elland Road mot Swansea, alle turneringer medregnet. Leeds må komme seg tilbake på vinnersporet og skal ha alle muligheter til tre poeng i kveld. 1,65 i hjemmeodds er til å leve. Leeds-seier kombinert med seier til Preston gir en dobbelodds på 4,04.

Klikk her for å levere dette spillet