Oddssetterne hos Norsk Tipping mener sannsynligheten for at Tertnes skal ta poeng i kampen mot Vipers er så liten at det ikke er forsvarlig å tilby odds på ren Vipers-seier.

Du får faktisk ikke lov til å sette penger på at det blir hjemmeseier i Kristiansand. Oddsen er 1. Setter du 1000 kroner ville du uansett bare fått 1000 kroner tilbake.

Trykk på denne lenken for å se kampen mellom Vipers og Tertnes direkte fra kl. 18.00

Tapte kun én kamp i fjor

Det er kanskje ikke så rart. Vipers har et lag fullt av landslagsspillere, og sist sesong mistet de kun poeng mot Storhamar. Kristiansand-laget har tre strake seriegull før årets sesong. Nå er de skyhøye favoritter til å gå til topps for fjerde gang. Fasiten viser hvorfor. De har nemlig kun tapt to av de siste 43 seriekampene, og denne sesongen har de forsterket laget med Nora Mørk.

Sist gang lagene møttes var i januar, og den gangen vant Vipers 37-26 mot Tertnes i Haukelandshallen. Hjemme i Bergen har imidlertid Tertnes vunnet seks av de siste ti kampene.

Trykk på denne lenken for å se kampen mellom Vipers og Tertnes direkte fra kl. 18.00

På bortebane derimot er statistikken mot de hardtsatsende sørlendingene skrekkelig. Tertnes har ikke vunnet i Kristiansand siden 2012. Den gangen vant Tertnes 25-22. Skulle det skje igjen er oddsen på hele 14 på borteseier. Men fjorårets kamp i Sørlandsbyen endte med femmålsseier til Vipers (36-31).

Tror du på Tertnes-seier får du igjen 14 ganger innsatsen. Lever kupongen her

Uavgjort gir 19 i odds

Det er interessant å merke seg at tre av de siste tolv kampene mellom disse to lagene i Kristiansand har endt uavgjort. Dersom historien skulle gjenta seg er oddsen 19. Det betyr at hvis du satser 100 kroner, vil du få tilbake 1900 kroner.

Det er også lagt ut handikapspill på kampen. Hos Norsk Tipping får du 2,00 i odds hvis Vipers vinner med elleve mål eller mer, men da kan det være greit å vite at sørlendingene kun har klart det i to av de siste 30 kampene mot Tertnes.

Dersom du tror Tertnes taper med ni mål eller mindre gir det 1,75 i odds. Ni av de siste elleve Tertnes-tapene mot Vipers har vært med under ni mål. Det peker seg ut som et spennende spill. Den kan spilles som singel. Her kan du levere oddstips på kampen.

PS! Kampen ser du på Direktesport.no fra klokken 18.00.