De to største seirene til England har tilfeldigvis kommet på samme dag; 18. februar, og det var Irland som ble slått begge gangene. England vant 13-0 på bortebane i 1882, og de slo irene 13-2 på hjemmebane syv år senere.

Det er ca. 133 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl 18

Det er også interessant å merke seg at fire av Englands fem største seire har kommet på bortebane. I tillegg til 13-0-seieren mot Irland, har de vunnet 11-1 mot Østerrike i 1908, 10-0 mot Portugal i 1947 og 10-0 mot USA i 1964.

Alle de største seirene til England har kommet i privatlandskamper, men de har også vunnet stort i kamper som har betydd noe. Begge de to største seirene til England i EM- og VM-kvalifiseringene har kommet mot Luxemburg, og begge gangene vant de med samme sifre De slo dem 9-0 på bortebane i VM-kvalifiseringen i 1960, og de vant med samme resultat i EM-kvalifiseringen i 1982.

Mandag møter et ungt og sultent engelsk lag fotballminiputten San Marino. Vi tror England lager målfest på Stadio Olimpico di Serravalle.

San Marino - England

Odds: Det scores over 6,5 mål i kampen - 2,20

Kampstart mandag 15. november kl 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Stadio Olimpico di Serravalle

Vi tror at det scores mer enn 6,5 mål i kampen mellom England og San Marino. Det spiller du på her til 2,20 i odds

Etter 5-0-seieren mot Albania fredag, er England så godt som klare for VM i Qatar neste år. The Three Lions trenger ett poeng for å sikre seg å bli direkte kvalifisert til VM-sluttspillet.

Norsk Tipping regner det som så sannsynlig at Gareth Southgates menn vinner mandagens kamp, at du ikke får sette penger på ren England-seier.

Southgate kunne antakeligvis ikke fått en enklere motstander i den avgjørende VM-kvalikkampen. San Marino har tross alt tapt ni av ni kamper, og de står med 1-36 i målforskjell. Det betyr at de i snitt har sluppet inn fire mål i hver kamp.

Alltid målkalas mot San Marino

England har møtt San Marino syv ganger tidligere, og de har vunnet alle syv kampene med enorme 1-42 i målforskjell. I snitt har engelskmennene scoret 4,6 mål i kampene mot fotballminiputten. Da lagene møttes på Wembley i mars vant England 5-0, men den største seieren The Three Lions mot San Marino kom på bortebane i 2013. Den gangen vant engelskmennene 8-0 på Stadio Olimpico di Serravalle.

Det er ca. 133 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl 18

The Three Lions har vunnet syv av ni kamper i kvaliken, og de har scoret formidable 29 mål. De er i ferd med å avslutte et fantastisk 2021 for engelsk landslagsfotball, hvor de tok seg til EM-finalen og har vunnet 13 av 17 kamper.

De har også slått tilbake etter tapet mot Italia i EM-finalen med to 5-0-seire og to 4-0-seire siden september. Selv om Southgate antakeligvis kommer til å sende et svært ungt engelsk lag på banen mot San Marino, tror vi ikke det vil være en fordel for San Marino. Tvert imot.

Spillefristen for Eurojackpot er fredag kl. 19

San Marino har tapt sine tolv siste kamper etter 0-5-tapet mot England på Wembley, og i de syv siste kampene har de tapt med fire mål eller mer. De har i denne perioden blant annet tapt 1-7 mot Polen. Vi tror de kommer til å bli utklasset av et ungt engelsk lag som vise seg frem.

Harry Kane, Phil Foden og de andre offensive stjernene hos England kommer til å leke seg med San Marino-spillerne.

Kane viste fredag at han er i scoringsfom. Da scoret han det første perfekte hat-tricket for det engelske landslaget siden David Platt gjorde det samme mot mandagens motstander, San Marino, i 1993. Han kommer til å gjøre livet surt for San Marino-forsvaret om han får spilletid i kampen. Det kan bli en målrik kamp i kveld.

Vi tror det scores syv mål eller mer i denne kampen.

Vi tror at det scores mer enn 6,5 må i kampen mellom England og San Marino. Det spiller du på her til 2,20 i odds