Wissam Ben Yedder (t.v) feirer etter å ha sendt Sevilla i ledelsen 1-0 i hjemmekampen i åttedelsfinalen mot Slavia Praha. Kampen endte 2-2. Lagkameraten Munir til høyre.
Wissam Ben Yedder (t.v) feirer etter å ha sendt Sevilla i ledelsen 1-0 i hjemmekampen i åttedelsfinalen mot Slavia Praha. Kampen endte 2-2. Lagkameraten Munir til høyre. Foto: Miguel Morenatti (AP)

Sevilla i intens Champions League-jakt

Sevilla kjemper en intens kamp om 4. plassen i La Liga. I kveld må det bli tre poeng hjemme mot Leganes.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Oddssingel Serie A: Juventus kan hjelpe Torino
Oddssingel PL: Everton har funnet hjemmeformen
Oddssingel La Liga
: Sevilla i intens Champions League-jakt
Oddsdobbel fredag: Tysk favorittdobbel til nesten tre ganger innsatsen
V65 Umåker:
Jackpot med 878 454 SEK ekstra i lunsjen
V64 Kalmar:
Johan Untersteiner har V64-bankeren
Eurojackpot fredag
: Fredag er potten på svimlende trekvart milliard

Fredagens langoddsprogram byr på meget viktige kamper i både Bundesliga og 2. bundesliga i kampen om Champions League-plasser og opprykk. I tillegg er det Premier League-fotball mellom Everton og Burnley og i Torino er det lokaloppgjør mellom Juventus og Torino i Serie A. I La Liga tar Sevilla imot Leganes og i Tyrkia spiller serieleder Istanbul Basaksehir en meget viktig bortekamp mot Sivasspor. I NHL drar det seg til i Stanley Cup. Carolina Hurricanes kan ta seg til semifinale med seier hjemme mot New York Islanders natt til lørdag, mens Mats Zuccarello og Dallas Stars skal ut i bortekamp mot St. Louis Blues.

NB! Fredag er det ca 744 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Sevilla - Leganes pause/fulltid U/H - 3,65 (spillestopp kl 20.55)

Tre serierunder gjenstår i La Liga og her er tre lag involvert i en intens kamp om den meget viktige 4. plassen.  Sevilla er poeng med Getafe på 4. plass, mens siden Sevilla har tapt begge kampene mot Getafe denne sesongen, er laget bak. Både Getafe og Sevilla har to hjemmekamper igjen og begge har en meget tøff bortekamp i nest siste serierunde. Sevilla skal møte Atletico Madrid, mens Getafe skal møte Barcelona.

Sevilla har som vanlig underprestert på bortebane (5-4-9), mens de har levert hjemme i Sevilla med 11-3-3. Sist helg røk laget igjen på bortebane med 0-1 tap for Girona, og det illustrerer veldig godt poenget. I nest siste bortekamp ble det 0-3 tap mot nettopp Getafe. Hjemme er fire av de fem siste vunnet. 5-0 mot Rayo Vallecano i siste hjemmekamp, etter at det stod 0-0 til pause. Playmaker Ever Banega soner karantene for Sevilla i kveld, mens Daniel Carrico er skadet.

Leganes står med 42 poeng og har sju poeng ned til Valladolid under streken når det gjenstår tre serierunder. I tillegg er det fire lag mellom disse også, så svært mye skal gå galt om Leganes skulle rykke ned. I likhet med Sevilla sliter de på bortebane (3-4-10), mens de er vanskelig å slå hjemme (3-4-10). 1-1-1 på de tre siste bortekampene, seieren kom overraskende nok mot Getafe (30. mars). I sju av de ti bortekampene de har tapt har det stått uavgjort til pause.  Leganes kan stille med tilnærmet toppet mannskap.

1,35 er oddsen på Sevilla-seier i kveld, det kan ikke brukes til mye. Da er det klart mer interessant med pause/fulltid dobbelen U/H. Den betales med flotte 3,65 i odds og med tanke på at Leganes har holdt stand til pause så mange ganger borte allerede denne sesongen, blir det vårt klare valg i kveldens La Liga-kamp.

Klikk her for å levere spillet

Mest lest

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør