Sportspills øvrige søndagsmeny:
Tippetips: Vi går for 12 rette også søndag
V75 sverige: Strålende V75-omgang fra Sverige
Oddsdobbel Fa-cupen: En deilig cupdobbel spilles i England
Oddssingel Ligue 1: Rennes er i ferd med å våkne
Oddssingel håndball: Fyllingen er sugen på revansj mot trønderne
Oddssingel Slalåm: Henrik Kristoffersen jakter nytt VM-gull
V4-lunsj Danmark: Internasjonal V4-søndag i Billund
Flax: Vinn reisegavekort og metervis med ReiseFlax

To deilig åttendedelsfinaler i Fa-cupen skal avgjøres søndag. Premier Legaue-laget Crystal Palace skal på besøk til League One-laget Doncaster. I fotballverden ruller det ellers videre. Og det spilles fotball i både Spania, Italia, Tyskland, Frankrike og Nederland. Real Madrid skal i aksjon i LaLiga allerede klokken 12:00, PSG spiller kveldskamp i Ligue A og det samme gjør Napoli i Italia. Tar vi en titt bort fra fotball, så jakter Henrik Kristoffersen et nytt gull i slalåm.

NB! Førstepremiepotten i Vikinglotto er på herlige 158 millioner kroner onsdag. Lever kupongen her!

Villareal - Sevilla B - 2,55 (Spillestopp 18:25)

Klikk her for å levere dette spillet

Villarreal sliter meget tungt denne sesongen i La Liga. Femte plassen fra sist sesong, er gjort om til en kamp for å overleve denne sesongen. I øyeblikket er det bare Huesca som ligger bak, og Villarreal må virkelig opp i ringene i resterende kamper for og forny kontrakten. Det er fire poeng opp til sikker plass, med 15 kamper igjen å spille. Hjemme har laget prestert meget svakt, og står med 1-6-5 på eget gress. Siste i ligaen 0-0 borte mot Valladolid. Nest sist 2-2 hjemme mot Espanyol. I Europa League er situasjonen en annen. Laget kunne torsdag returnere fra Portugal, men en 1-0 seier i bagasjen etter kampen mot Sporting i Lisboa. Det motsatte oppgjøret i runde to endte målløst 0-0.

Sevilla har gjort en meget respektabel sesong så langt. Selv om det er langt opp til topp tre, er en fjerde plass meget bra. Laget er bedre hjemme enn på fremmed gress, og står med 3-4-5 på bortebane. Sevilla spilte 2-2 hjemme mot Eibar sist, og tapte 0-1 borte mot Celta Vigo nest sist. I likhet med Villarreal var også Sevilla ute i Europa League sist torsdag, og i likhet med dagens motstander vant laget 1-0 på bortebane mot Lazio i Italia. Meget sterkt. Dette var en opptur for Sevilla, og dette vil naturligvis laget bygge på inn mot dagens oppgjør.

Sevilla er på en meget respektabel fjerdeplass i den spanske serien. Etter en meget god første halvdel av sesongen, har det ikke gått like mye på skinner den siste tiden. 1-3-3 på de siste syv kampene har vært skuffende, men det er mye kvalitet i dette laget. Og fjerdeplassen i LaLiga er nå blitt et gedigent mål for dagens bortelag. I øyeblikket er det kun et lite poeng ned til femteplassen og to ned til sjette. Det betyr at laget er i desperat poengnød for å holde på fjerdeplassen. Dagens motstander skal man jo normalt slå, for de er ikke spesielt sterke.

Nolito er ute. Arana er tvilsom, ellers ok på skadefronten.

Begrunnelse B: Sevilla gjorde det sterkt i midtuken mot Lazio borte. De må ha tre poeng, da lag bakfra begynner å komme tett på med tanke på fjerdeplassen. I tillegg er dagens hjemmelag, Villareal, meget svake på hjemmebane. Derfor finner jeg, til tross for at Sevilla har slitt den siste tiden, 2,55 på borteseier her som spillbart. Jeg mener vi må prøve dette!

Klikk her for å levere dette spillet