*Nettavisen* Sportspill.

Sicilianere som vi kan stole på

Foto: Alessandro Fucarini (Ap)

Hjemmesterke Palermo leverer varene hjemme på Sicilia også i kveld. Sjekk dagens andre oddstips.

22.01.11 09:53

Det er veldig mye spennende på langoddsen i dag. Vintersport, håndball, ishockey og en mengde fotball. Vi startet i England i dagens første oddstips, og vi holder oss forsåvidt der, men ser også nærmere på italiensk Serie-A.

Sportspills meny lørdag:
Tippetips: United vinner igjen hjemme

Oddstips 1: Tottenham slår Newcastle

Lesertips: Lesernes oddstips lørdag

V75 Bjerke: Travekspert Håkon Einar Hansen i knallform

Premier League: Full oversikt over skader og karantener

SJEKK HVORDAN:Nå kan du spille uten kortleser!

Palermo - Brescia
Palermo ligger på 7. plass i Serie-A. De har fine 6-2-2 på hjemmebane. De tapte bortekampen mot Cagliari forrige helg, men på hjemmebane er de nærmeste feilfrie for tiden. Vi teller seks strake seire siden november. Genoa, Catania, Roma, Parma, Sampdoria og Chievo er slått med en samlet målscore på 14-3. Bovo returnerer til forsvaret og scoringsvillige Miccoli er også tilbake, og det ser greit ut med laget.

Brescia tok tre kjærkomne poeng hjemme mot Parma sist helg. Man ligger fortsatt nest sist, og har svake 1-1-8 på bortebane. 6-16 er målforskjellen. Klubben har fem strake bortetap og i dag er det litt trøbbel med mannskapet. Diamanti og Bega er suspendert, Eder, Vass og Sereni er ute med skader.

Hjemmeseier til 1,40 er brukbart, men vi synes 2,25 for hjemmeseier med to mål eller mer er et bedre spill. Vel er det mye knepne seire i Italia, men med et sterkt hjemmelag som får tilbake viktige spillere mot et svakt bortelag som mangler viktige spillere, tror vi på 3-0 eller 3-1 i denne.

Scunthorpe - Burnley
Vi brant oss på det omvendte oppgjøret, bare så det er sagt, vi har ikke glemt det. Scunthorpe har 1-0-9 på sine ti siste, seieren kom med 2-0 borte over dagens motstander. I de ni andre har Scunthorpe sluppet inn minst 2 mål, sist var det krise i Leeds der man røk 0-4. Før det ble det 1-5 i cupen mot Everton. Det er Scunthorpes ufattelig svake hjemmestatistikk (1-2-8 totalt) i kombinasjon med skadeproblemer, som gjør at vi ikke kommer utenom denne kampen.

Vingen Duffy er hentet inn fra Morecambe og går rett inn i startoppstillingen. Manager Ian Baraclough har også kjøpt forsvarsspiller Paul Reid fra Colchester, han går også rett inn på laget. Mirfin er tilbake fra skade, men O'Connor, Thompson, kapteinen Byrne, Jones og Canavan er fortsatt ute. Det ser ut til at Scunthorpe klarer seg dårlig uten disse.

Burnley har fått ny manager. Han heter Eddie Howe og har hatt enorm suksess i Bournemouth. Han skal forhåpentligvis gi laget det lille ekstra de ser ut til å trenge for å kjempe helt i toppen. Burnley er sterke på hjemmebane men har kastet bort for mange poeng på bortebane, der de har 1-6-4 totalt. Sist ble det tap 1-2 for sterke Reading, men før det vant man 2-1 i Barnsley. Troppen er bortimot skadefri, bare langtidsfraværene Paterson og Chris McCann er på skadelisten.

Borteseieren fåes til 2,00 hos Norsk Tipping og vi mener dette er et godt tilbud. Hjemmelaget har vunnet én hjemmekamp så langt, de mangler viktige spillere og er ikke i nærheten av å vinne noe som helst for tiden. Bortelaget er sterkere mann for mann, og med en ung og entusiastisk ny manager på plass, som har gjort gull av gråstein i badebyen Bournemouth, er det gode sjanser for suksess fra dag én. Vi tror Burnley hevner det smått uforståelige og veldig unødvendige tapet fra det omvendte oppgjøret, og spiller B til 2,00. Objektet kan spilles alene, men vi bruker det i en dobbel med en klar Palermo-seier, og får 4,50 i total odds. 100 kroner settes på denne, spillefristen er klokken 17.55.

88. Palermo - Brescia (0-1) 2,25 3,30 2,35
91. Scunthorpe - Burnley 3,00 2,90 2,00

Total odds 4,50

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag