Christian Eriksen har startet fem av de seks siste kampene til Brentford. Den danske stjernespilleren har scoret ett mål og har to målgivende pasninger i denne perioden.

Dette spillet på Brentford-seier gir 6,30 i odds. Klikk her for å levere kupong

Det ligger an til at han starter sin fjerde kamp på rad lørdag. Det er dårlige nyheter for Tottenham.

The Bees har nemlig vunnet alle fem kampene Eriksen har startet, og vi tror han kan lede dem til tre nye poeng lørdag kveld.

Brentford - Tottenham

Odds: Brentford vinner og det scores over 2,5 mål - 6,30 i odds

Kampstart lørdag 23. april kl 18.30

Spillestopp kl 18.29 Live odds etter kampstart

Emirates stadium

Kampen vises på TV2 Sport Premium 1

Vi tror Brentford vinner og det scores over 2,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 6,30 i odds

Brentford møter Tottenham på hjemmebane i en ligakamp for første gang siden et 1-4-tap i 1949, da begge lagene spilte på nivå to i engelsk fotball.

Spurs vant 2-0 i hjemmekampen mot Brentford i desember, og de kan vinne begge ligakampene mot Brentford i samme sesong for første gang noensinne.

Men vi tror ikke de klarer det.

Det er ca. 14 millioner i Lotto-potten på lørdag. Legg din kupong her!

The Bees er i støtet. De slo Watford 2-1 sist helg, og det var lagets femte seier på de seks siste kampene. De er nå kun ett poeng fra den magiske 40-poengsgrensen, men the Bees er allerede sikret spill i Premier League også neste sesong.

Thomas Franks lag har opplevd noen tøffe nedturer i jomfrusesongen i Premier League. De hadde blant annet en periode på åtte kamper, hvor de kun tok ett poeng av 24 mulige.

Det er verdt å notere seg at Brentford har scoret i alle de seks siste kampene, og vi tror de offensive spillerne hos the Bees vil være i stand til å utfordre Spurs-forsvaret.

Brentford må klare seg uten forsvarsspilleren Ethan Pinnock som antakeligvis blir ute i flere uker på grunn av en hamstringskade.

Mathias Jørgensen mister resten av sesongen, mens Sergi Canos og Frank Oyenka er begge plassert på sidelinjen.

Tottenham Hotspur har ingen nye skader. Steven Bergwijn og Lucas Moura er aktuelle for plasser i startoppstillingen om Antonio Conte roterer på laget.

Matt Doherty, Oliver Skipp og Japhet Tanganga er alle fortsatt ute.

Sliter i London-derbyene

Antonio Contes Spurs-lag har virkelig noe å kjempe for. Tottenham kjemper om en plass i neste sesongs Champions League, men det de presterte i hjemmekampen mot Brighton var en stor skuffelse. De tapte 0-1, men ligger fortsatt på den viktige fjerdeplassen, foran Nord-London-rival Arsenal på målforskjellen. Det betyr at de styrer sin egen Champions League-skjebne.

Spurs har en elendig statistikk i London-derbyene. De har kun vunnet ett av de siste elleve London-derbyene på bortebane i Premier League (1-3-7), og de har tapt de siste fem byderbyene på rad. De har aldri tapt seks lokaloppgjør på rad, men vi tror de kommer til å gjøre det denne gangen.

Det er ca. 14 millioner i Lotto-potten på lørdag. Legg din kupong her!

Før tapet mot Brighton var Tottenham i strålende form. De sto med fire seire på rad og scoret 14 mål i denne perioden. Men de har kun klart å holde nullen i én av de fire siste kampene.

Statistikken peker mot at lørdagens kveldskamp blir målrik. Det har vært scoret minst tre mål i tre av de fire siste kampene deres, og det har i snitt vært scoret 3,9 mål i åtte siste kampene til Spurs i Premier League. I seks av kampene har det vært scoret over 2,5 mål.

At det scores over 2,5 mål og at Brentford vinner er et spennende spill, og det gir herlige 6,30 i odds.

Vi tror Brentford vinner og det scores over 2,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 6,30 i odds