Gå til sidens hovedinnhold

Siste nytt om Champions League-lagene

Les deg opp før kveldens kamper i Champions League.

Vi er inne i en fantastisk fotballuke, med Champions League og Europa League i midtuken og full rulle i Premier League, Tippeligaen og alle de store Europa-ligaene i helgen.

Her får du siste nytt om onsdagens CL-kamper.

Spill her: Sjekk oddsen på samtlige CL-kamper

Oppdateres hver dag: Skaderapport for Premier League

Gruppe E
Chelsea - Shakhtar Donetsk
Chelsea tapte det omvendte møtet 1-2, og ellers er det blitt uavgjort hjemme mot Juventus og 4-0 borte mot Nordsjælland. Med tap her kan Chelsea blir de første regjerende CL-mestere som ikke går videre fra et gruppespill. Luiz (f) og Mata (m) testes før kampstart, men Cole (f) og Lampard (m) er ute.

Shakhtar åpnet med 2-0 hjemme mot Nordsjælland, før det ble 1-1 borte mot Juventus og hjemmeseier 2-1 mot Chelsea. Chygrynskiy (f) er tilbake, og Shakhtar stiller med skadefritt mannskap.

Juventus - FC Nordsjælland
Juventus venter stadig på sin første seier i gruppen. Den skulle kommet borte mot Nordsjælland, men danskene spilte godt og overrasket med 1-1 i Parken. Vucinics scoring på tampen reddet italienerne fra komplett fiasko. Ellers har det blitt 1-1 hjemme mot Shakhtar og 2-2 borte mot Chelsea.

Gazetta.it forteller at Vucinic og Giovinco hviles, og at spiss-par kan bli Bendtner og Quagliarella, eventuelt Matri.

Nordjælland har kun tatt det ene poenget mot Juventus sist. Nicolai Stokholm (m), Anders Christiansen (m) og Lasse Petry (m) sto over med skader mot Sønderjyske i helgen, men de to førstnevnte meldes henholdsvis 90 og 100 prosent klare. Petry mister kampen i Torino.

Gruppe F
Bayern München - Lille
Bayern har oppskriftsmessig vunnet hjemmekampen mot Valencia og bortekampen mot Lille, uten å overbevise voldsomt. De gikk på et bananskall i Hviterussland og røk 1-3 for BATE, som topper gruppen på bedre målforskjell enn tyskerne. Badstuber (f) er ute med skade, men ellers ser det bra ut.

Lille har tapt samtlige kamper så langt. Har også slitt med å avgjøre kampene i Ligue 1, men kan nå vise til to strake seirer mot Valenciennes og Evian. Idriss Gueye, Ryan Mendes, Lucas Digne og Adama Sourmaoro ser ut til å være ute fortsatt, mens Rio Mavuba (m) er tilbake.

Valencia - BATE Borisov
Valencia tapte åpningskampen i Bayern, men siden har de slått Lille og BATE. Mathieu f) og Canales (m) er ute, og fra før er Piatti (a) skadet. Rami (f) er friskmeldt og kan spille.

BATE åpnet meget sterk med 3-1-borteseier i Lille og hjemmeseier med samme sifre mot Bayern. Så ble det bråstopp mot Valencia sist. Det skal ikke være mange skader hos hviterusserne, men Pavlov (m) er suspendert og blir trolig erstattet av Bressan.

Gruppe G
Celtic - Barcelona
Etter 0-0 hjemme mot Benfica slo Celtic til med en overraskende 3-2-borteseier i Moskva. Klarte seg også bra borte mot Barcelona, men tapte til slutt 1-2. Den erfarne nøkkelspilleren Samaras (a) tråkket over i det omvendte oppgjøret og kjemper mot klokka for å bli bra nok kveldens kamp. Hooper (a) er også usikker. Rogne (f), Forrest (m), Lassad (a) og Izaguirre (f) er ute.

Barcelona har full pott så langt. Piqué (f) er meldt skadefri. Adriano, Thiagoog Puyol (f) er ute med skader, og Busquets er suspendert. Sergi Roberto og Oier fra Barcelona B er med i troppen.

Benfica - Spartak Moskva
0-0 mot Celtic, 0-2 for Barcelona og 1-2 i Moskva gir ett poeng og sisteplass for Benfica. Manager Jesus må gjøre to endringer i laget. Carlos Martins (m) ble skadet i helgens 3-0-seier over Vitoria Guimaraes, og Nemanja Matic (m) er suspendert. Fra før er Melgarejo (f), Pablo Aimar, Nolito og Luisao ute.

Spartak må sikte på en 2. plass bak Barcelona slik gruppen har utviklet seg. De står med 3 poeng etter tap for Barcelona og Celtic, og seier hjemme mot dagens motstander. De Zeeuw (m), Juan Insaurralde (f) og Artem Dzyuba (a) er tilbake, men Aiden McGeady, Romulo, Parshivlyuk, Welliton, Emenike og Gatagov får vi neppe se.

Gruppe H
Sporting Braga - Manchester United
Braga åpnet sterkt i det omvendte møtet på Old Trafford og ledet 2-0 da 20 minutter var spilt. Likevel tapte de 2-3 til slutt, og med 0-2 for Cluj i åpningskampen har Braga bare borteseieren over Galatasaray å vise til. Carlão (a), Djamal (m) og Ismaily (f) er skadefrie og tilbake i trening. Paulo César (a) og Paulo Vinicius (f) later til å være ute.

United ligger veldig godt an i denne gruppen etter tre strake seirer. Smalling (f) er tilbake i trening, men det er usikkert om han får spilletid her. Vidic (f), Kagawa og Jones er ute. Powell (m) og Fletcher (m) er heller ikke med til Portugal. Det kan godt hende vi får se gamlegutta Giggs og Scholes på banen.

CFR Cluj - Galatasaray
Rumenske Cluj er i posisjon til å gå videre sammen med Manchester United. De åpnet friskt med borteseier i Braga og klarte også 1-1 borte mot dagens motstander. Manager Paulo Sergio må erstatte Rafael Bastos (m/a), som skadet seg i helgens 5-0-borteseier mot Brasov, og vi kan få se Rui Pedro på hans plass. Aguirregaray (m) er suspendert etter rødt kort forrige kamp.

Galatasaray ligger sist etter tap for United og Braga og 1-1 hjemme mot dagens motstander. Med tap i dag er avansement umulig.

Manager Fatih Terim har få skader, men det ser ut til at Elmander og Melo ikke deltar.

Nyttige lenker for oddsspill:
Langoddsprogrammet
Følg kampene LIVE her
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

Kommentarer til denne saken