Gå til sidens hovedinnhold

Sjekk dagens høyoddser

Vi tror Jönköpings Södra og FC Zürich går hardt ut i kveld.

Det er tirsdag og langoddsen byr på Tour de France, et par kamper fra 2. divisjon, Champions League- kvalifisering og enkelte andre kamper. Dette ligner på en dag det kan være greit å sette en beskjeden sum til litt høyere odds enn vanlig.

Örgryte - Jönköpings Södra
Lagene møttes i Jönköping for en uke siden. Da vant Örgyte 2-0, og burde således ha gode sjanser i dag når de har fordel av hjemmebane også. Men kanskje er det ikke så enkelt. Man kan like godt argumentere for at nå som Jönköpings Södra nylig har fått kjørt seg mot dagens motstander, bør de få til mer denne gangen, mens Örgryte på sin side kan gå i undervurderingsfellen, eller hvertfall ha noe mer press på seg som hjemmelag.

Det gjøres trolig en eller to endringer i hvert lag. Jönköpings Fredrik Fendrich er suspendert.

Örgyte har ennå ikke tapt på hjemmebane i serien i år. 1-5-0 totalt hjemme er litt spesielle tall, og hadde det ikke vært for alle uavgjortkampene kunne Örgyte toppet tabellen allerede nå, selv med to kamper til gode på de fleste av de andre lagene. Jönköpings Södra på sin side overrasket i forrige bortekamp da de vant 3-0 over Landskrona. Vi satser på at bortelaget klarer å score mål før pause i dag også, og tar med 4,20 i odds på ledelse til Jönköpings Södra til pause i en dobbel.

Lever spill og sjekk resultatene på mobilen!

Basel - FC Zürich
Det har vært sommerpause i sveitsisk fotball, og serien starter med et smell når storlagene Basel og FC Zürich braker sammen i kveld. Begge lag har alle vikige spillere på plass, og hjemmeseieren virker rimelig opplagt når Basel ikke har tapt for dagens motstander på de 16 siste møtene. Likevel er dette første offisielle kamp etter en lang pause, og sjansen for at Basel kan vakle litt i starten av kampen må være noe større i dag enn ellers.

Innbyrdes oppgjør viser en overvekt av målrike kamper. Basel har vunnet de tre siste 2-1, 4-1 og 4-2. Før det ble det 2-2 og 1-1. Innenfor de ti siste innbyrdes har begge lag scoret i ni av dem.

Når det er tradisjoner for mange mål og dette er første kamp etter sommerpausen, kan vi gå med på å satse på ledelse til bortelaget til pause, til 4,20 i odds. I dag er dette noe av det bedre vi kan finne på langoddsen, slik vi vurderer denne tirsdagen. Kall det gjerne gambling, for det er det det er. Vi får en dobbel til 17,64 i odds og vi prøver 50 kroner på denne. Spillefristen er klokken 18.55.

12. Örgryte-Jönköpings Södra - (pause) 1,95 2,00 4,20
18. Basel - FC Zürich - (pause) 2,00 1,95 4,20

Total odds 17,64

Klikk her for å levere denne dobbelen.

Regnskapet
Siden vi startet med odds- og tippetips har vi levert et kort regnskap hver mandag eller tirsdag, der vi forteller hvordan det gikk med tipsene uken før. Det skal vi fortsette å gjøre, men ferieavvikling gjør at det ligger an til å bli ett regnskap for hele juli måned, i starten av august. Vi håper alle lesere bærer over med oss, og vi lover å komme tilbake med en egen regnskap-artikkel når alle mann er tilbake på jobb. Hittil i juli har oddstipsene kostet 4210 og gitt 2965 tilbake, mens vi har tippet for 4266 og vunnet 200 kroner.

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Kommentarer til denne saken