*Nettavisen* Sportspill.

Sjekk dagens oddstips

Foto: GREG WOOD (Afp)

Form og statistikk taler for poengdeling mellom Blackburn og Sunderland.

18.10.10 16:17

dagens langoddsprogram finner vi Tromsø - Molde og flere andre mandagskamper fra europeiske ligaer, samt svensk hockey. I dag frister objektet fra Premier League aller mest, og vi beveger oss til Ewood Park der Blackburn tar i mot Sunderland klokken 21.00.

OBS! Nå kan du tippe på Android-telefoner

Travtips Leangen mandag: Åsajerven reiser 40 mil for å vinne
Les også: Lesernes oddstips mandag
Travgevinst: Nesten 16 000 kroner innspilt søndag

Blackburn - Sunderland
Blackburn har ikke fått noen pangstart på sesongen denne gangen heller, de ligger nede på en 16. plass. Det er på hjemmebane de tradisjonelt henter brorparten av poengene sine, men 1-1-1 og målscore 3-3 hittil er bare middels. Seieren kom mot Everton, poengdelingen mot Fulham og tapet for Arsenal.

Vi ser likhetstrekk mellom Blackburns sesongstart i år og i fjor. Høsten 2009 sto Rovers med lusne 10 poeng på de 10 første kampene. De avsluttet imidlertid sesongen meget sterkt, spesielt på hjemmebane, der de nærmest stengte eget mål midtveis i sesongen. Vi blir ikke overrasket om vi blir vitner til noe lignende denne sesongen også, uten at vi forstår hvorfor Rovers er så mediokre i starten. Det er forøvrig 18 kamper siden Blackburn tapte to på rad, og skal denne statistikken holde, må de ta poeng nå etter bortetap for Stoke sist.

I dag er Vince Grella sannsynligvis ikke med, på grunn av en skade han sliter med å bli kvitt. Det er også tvilsomt om Ryan Nelsen spiller. Keith Andrews er ute. Det sies på klubbens hjemmeside at David Dunn er tilbake fra skade og kan få spilletid, men 90 minutter spørs det vel om det blir.

Sunderland står med 1-5-1 på de syv første, og de ligger helt likt med Blackburn rett over nedrykksstreken. De spilte 2-2 borte mot Liverpool i sin forrige bortekamp. Et viktig spørsmål i dag er om spissen Darren Bent spiller. Han sto over med skade for Englands landslag forrige uke. Manager Steve Bruce uttaler at han håper spissen blir klar, men kan ikke si noe mer sikkert enn at Dunn er 50/50. Han erstattes eventuelt av nysignerte Asamoah Gyan, ghaneseren som mange sikkert la merke til under VM i sommer. På skadelisten står fortsatt David Meyler og Fraizer Campbell, men ellers er Danny Welbeck, målvakt Craig Gordon, Kieran Richardson, Anton Ferdinand og John Mensah alle klare for spill igjen etter ymse fraværsgrunner.

Innbyrdes oppgjør

28.12.2009 Blackburn Rovers - Sunderland 2 - 2
22.08.2009 Sunderland - Blackburn Rovers 2 - 1
04.02.2009 Blackburn Rovers - Sunderland 1 - 1
24.01.2009 Sunderland - Blackburn Rovers 0 - 0
26.12.2008 Sunderland - Blackburn Rovers 0 - 0

Som alle ser er uavgjort det vanligste resultatet mellom disse de seneste årene. Sunderland ser ut til å slite med å avgjøre kamper for tiden, og en ny poengdeling kan ikke være langt unna i kveld. Vi synes det er vanskelig å finne klare tegn som peker i retning av H eller B, uansett om Bent får spilletid eller ikke. 3,10 er Norsk Tippings tilbud for uavgjorten i dag, og vi mener denne er verdt en innsats på 100 kroner. Vi spiller denne som single. Spillefristen er klokken 20.55.

112. Blackburn - Sunderland 1,95 3,10 3,20

Klikk her for å levere dette spillet. Du styrer innsatsen selv.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.