Sjekk den utrolige Lotto-påsken

Det vil bli delt ut nesten 100 millioner kroner i helt vanlig Lotto i løpet av påsken.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Siden ingen fikk 7 rette i Lotto sist lørdag er det nå gulltrekning med dobbelt førstepremiepott på rundt 30 millioner kroner lørdag 13.april.

Lotto er utvilsomt det mest populære spillet i Norge. Det omsettes for rundt 77 millioner kroner hver eneste omgang i Norge. Det betyr at det er mange hundre tusen nordmenn som hver eneste lørdag venter i spenning på at de 7 tallene i Lotto skal dukke opp.

Noen ganger er det likevel slik at ikke alle tallene finnes på noen av rekkene til oss som har spilt. Da går hele førstepremiepotten videre til neste omgang.

Det er kun tre uker siden forrige gang det samme inntraff. Da var det heller ingen som prikket sju rette, og lørdagen etter var det fem heldige spillere som delte potten på over 30 millioner kroner og vant 6 millioner kroner hver.

Påskeaften, en uke senere, er det enda flere sjanser til å hanke inn millioner. Da skal det nemlig deles ut en million kroner til minimum 53 mennesker, i tillegg en normal førstepremiepott. 

Slik vinner du i Lotto

For å vinne førstepremien i Lotto må du ha sju tall av totalt 34 tall. Det trekkes også et tilleggstall, og andrepremien deles ut til de som har 6 hovedtall og tilleggstallet. Du må ha tallene på samme rekke, og ha en gyldig kupong den lørdagen omgangen trekkes.

Lotto trekkes etter klokken 18:00, som er innleveringsfristen, hver lørdag. Trekningen sendes så senere på NRK klokken 19:45. Du kan alltid finne resultatene i Lotto her

Du deltar også i Supertrekningen

Spiller du Lotto deltar du automatisk i Supertrekningen. Dette gjøres fire ganger i året, og da trekkes det ekstra mange millionærer blant alle som har spilt Lotto siden sist Supertrekning. Alle rekker blir omgitt til lodd, og jo flere rekker du har spilt - jo flere lodd har du i supertrekningen. Påskeaften deles det ut 53 millioner til 53 mennesker, altså i tillegg til hovedtrekningen. 

Du kan sjekke hvor mange lodd du har digitalt her

PS! Sliter du med å vente på trekninger kan du skrape PåskeFlax med en gang:

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør