Foto: Scanpix

Sjekk dobbelen til 4,78 i odds

Vi spiller Carling Cup og Championship i dagens oddstips.

Kommersielt

Langoddsen innleder med ishockey fra klokken 19.00. Så følger tre spennende kvartfinaler i Carling Cup og mye snadder fra Championship, i tillegg til spansk og italiensk fotball.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
26. Chelsea - Liverpool B 3,95
Carling Cup. kvartfinale. Det er bare to dager siden Liverpool spilte toppkamp mot Manchester City i Premier League, og her venter enda en tøff oppgave. Det blir roteringer i mannskapene, kanskje aller mest hos Liverpool, uten at det nødvendigvis er så store svekkelser at typer som for eksempel Bellamy, Carroll og Maxi Rodriguez spiller. Chelsea tapte 1-2 for Liverpool for bare en drøy uke siden, og det er vel ikke mulig at de taper to hjemmekamper på rad mot de røde? Eller? 3,95 er høyt på laget som var best forrige uke, og selv om lagoppstillingene er noe uvisse i denne cupkampen, sjanser vi på Liverpool til 3,95.

Dagens avslag
19. Millwall - Doncaster
Millwall var inne i en god periode, men har dabbet av igjen. De scoret ikke borte mot Blackpool og tapte, de scoret ett mot Bristol City, men tapte den også, og så ble det 0-0 i London-derbyet mot Crystal Palace. Dette er ikke godt nok, og scorer man ikke mål, slår man nok ikke det skaderammede bunnlaget Doncaster heller. H til 1,60 blir for lavt, mener vi, men setter ikke penger på noe annet utfall heller.

Dagens spill
Kvartfinalene i Carling Cup er spennende, men hva slags lag managerne velger å stille, er ganske usikkert i skrivende stund. Selv om turneringen er kommet langt, vil tett program tvinge fram flere endringer. Vi anbefaler våre lesere å sjekke startoppstillinger rett før kampsstart, da skal det være mulig å finne noe på nett, men ett døgn i forveien lar vi være å spekulere.

Derfor ser vi til Championship for dagens hovedobjekt, som vi kombinerer med et over-spill i den av kvartfinalene vi mener å vite mest om på forhånd.

18. Watford - Bristol City
Watford ligger ett poeng over nedrykk og kommer fra 0-0 i Doncaster lørdag som var. De har vunnet sine tre siste hjemmekamper, mot Portsmouth, Brighton og Peterborough, og dette må kalles meget god form når man snakker om Watford. Forrige sesong ble de spådd som nedrykker, men overrasket ved å ta en 14. plass, med ganske urutinert mannskap. Denne sesongen er de spådd i bunnen igjen, og har foreløpig ikke overrasket.

Teamtalk melder at lagets toppscorer Sordell (a) regnes som 50/50 i dag, etter en skade som tok ham ut av kampen i Doncaster. Mulig erstatter er Beattie, ikke den mest brukte Watford-spilleren. Hogg (m) er tilbake fra suspensjon. Doyley (f), Taylor (f) og McGinn (m) er fortsatt ute.

Vi advarte mot å spille Southampton borte mot Bristol City på lørdag, og angrer på at vi ikke hadde baller nok til å kjøre Bristol City som dagens spill til 3,75. Ligalederen hadde ikke en sjanse, Bristol City vant fortjent 2-0. City hadde én seier på sine 12 første kamper da Derek McInnes ble hentet inn som manager. Nå står klubben med 4-1-0 på de fem siste. Uavgjorten kom borte mot West Ham (0-0) men også her var Bristol City nær seier, så gode er de plutselig blitt. Samarbeidet mellom Adomah (m) og Maynard (a) blomstrer.

Det er ingen nye skader eller suspensjoner, og McInnes stiller ganske sikkert samme lag som slo Southampton 2-0 på lørdag.

Bristol City får ingenting gratis på Vicarage Road, men slik de spiller for tiden, mener vi sjansene deres likevel er gode. De har slått Barnsley og Millwall borte den siste tiden, og Watford uten Sordell skal være overkommelig. Det gjenstår å se om Sordell blir klar, men 2,90 for borteseieren frister veldig. Objektet må kombineres.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

32. Cardiff - Blackburn - over 2,5 mål
Carling Cup, kvartfinale, kampen skal avgjøres i kveld, om nødvendig med ekstraomganger og eventuelt straffer. Men spill på antall mål hos Norsk Tipping inkluderer ikke eventuelle ekstraomganger, bare så det er sagt.

Cardiff er i meget god form i Championship, ubeseiret i sine åtte siste, og de er eneste lag utenfor Premier League i kvartfinalene. De er kommet hit etter 1-1 mot Oxford United (3-1 etter ekstraomganger), 3-3 mot Huddersfield (5-3 etter ekstraomganger), 2-2 mot Leicester (7-6 på straffer) og 1-0 over Burnley. De spiller med stor selvtillit hjemme på Cardiff City Stadium, og mye tyder på at de denne gangen stiller toppet lag og går for å slå ut dette rufsete Blackburn-laget. Noe de skal ha brukbare sjanser til.

Blackburn er kommet hit etter 3-1 over Sheffield Wednesday, 3-2 over Leyton Orient og 3-3 mot Newcastle (4-3 etter ekstraomganger). Årsaken til at de slipper inn så mange mål, både i cuper og ikke minst i Premier League (30 baklengs på 13 kamper), er at halve forsvarekka er skadet. Blackburn reiser etter all sannsynlighet til Cardiff uten Samba, Nelsen og Olsson, tre av de mest rutinerte forsvarsspillerne.

Vi vurderte hjemmeseieren, for at Cardiff scorer på hjemmebane virker meget sannsynlig. Men Blackburn kan også score, de klarer bare ikke holde eget bur rent. Over 2,5 mål i kamp til 1,65 brukes i dagens dobbel. Total odds 4,78, innsats 100 kroner, spillefrist klokken 20.40.

18. Watford - Bristol City 2,05 2,90 2,90
32. Cardiff - Blackburn - o/u 2,5 mål 1,65 1,75

Total odds 4,78

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus