(AFP/Scanpix)

Sjekk Trav-Olas VM-dobbel

Travkjendisen Ola Slåtsveen kan mer enn hester.

Kommersielt

Ola Slåtsveen, som leverer travtips til Sportspills lesere flere ganger i uken, har vært travkommentator på NRK i over 22 år.

Men det mange ikke kjenner til, er at Ola også er lidenskapelig interessert i fotball. Favorittlaget er Manchester United, og nå under VM sitter han klistret til skjermen for å få med seg all spenningen.

Sjekk dagens langoddsprogram her.

Gjestetipper
Vi har derfor invitert Ola til å være fredagens gjestetipper. Her er hans oddstips til kampene i ettermiddag og kveld:

- Jeg har stor tro på at Portugal slår Brasil. Portugiserne er sterke i alle lagdeler og viser gnistrende form. Dessuten tror jeg Cristiano Ronaldo har våknet og kommer til å avgjøre dagens kamp.

- Brasil imponerer tidvis, men mangler fortsatt en del på gammel storhet. Dette er en kamp jeg gleder meg til å se, og jeg tror vi kommer til å få se tekniske finesser på høyeste plan. Jeg tipper Portugal vinner 2-1, og 3,35 i odds er høyst spillbart på oddsen.

Klokkertro på Spania
Den andre kampen i dobbelen er Chile - Spania.

- Jeg må bare beklage overfor mine chilenske venner, men Spania innfrir som storfavoritt til 1,38 ganger innsatsen. Spanjolene har våknet etter tapet i sin åpningskamp og spiller glimrende fotball. Spillemessig er de helt overlegne og jeg tror de begynner å sette de store sjansene i resten av mesterskapet. David Villa blir toppscorer i VM og Spania vinner de resterende kampene og blir verdensmestere. Dagens kamptips: 3-0 til Spania.

Olas dobbel:
1. Portugal – Brasil H 3,35
32. Chile – Spania B 1,38
Totalodds: 4,62
Klikk her hvis du vil levere denne dobbelen med 100 kroner som innsats (du kan endre beløpet selv)

Les også hva vår faste oddsekspert Andreas Faye-Schjøll mener om dagens kamper: Her er fredagens VM-tips

Her er fredagens travtips fra Ola:
Biri:Rabb Odin for alle penga
Jarlsberg: Et herlig bankerdrag

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør