På Påskeaften trakk spillselskapet på Hamar ut hele 53 Lotto-millionærer. I Supertrekningen ble det delt ut 48 ekstra million-premier. I tillegg til at det også var fem stykker som delte på den ordinære førstepremiepotten på over 19 millioner kroner. Hver av Supertrekning-vinnerne vant én million kroner hver.

Men det er fortsatt flere av de ferske millionærene i Supertrekningen som Norsk Tipping ikke er kommet i kontakt med.

I kveld er det ca. 225 millioner kroner i Vikinglotto potten. Du kan levere kupongen her.

Trekningsredaktør hos Norsk Tipping, Lars Hulleberg, prøvde hele tirsdag å få kontakt med Lotto-millionærene fra helgens Supertrekning. En av dem ringte tilbake til kundeservice på Hamar tirsdag ettermiddag.

- Hadde ikke batteri igjen på mobilen

Supertrekning-millionæren fra Øvre Eiker skulle sjekke om skattepengene hadde kommet på konto. I stedet oppdaget hun én million fra Norsk Tipping.

- Jeg har hatt mobilen i håndvesken, og den hadde ikke batteri igjen. Du skjønner jeg bruker den ikke så mye. Jeg skulle inn på kontoen min i formiddag og sjekke om jeg hadde fått inn skattepengene. Da så jeg det var kommet inn en million kroner fra Norsk Tipping. Jeg skjønte ingenting, så jeg måtte ringe og sjekke om det var riktig. Og det var det. Så utrolig moro. Det er veldig mye penger, sa kvinnen til Norsk Tipping.

Kvinnen fra Buskerud skal dele noe av gevinsten med familiemedlemmer.

Her er vinnerne de ikke har fått tak i

Mann fra Alver i Vestland. En mann i 60-årene som har kjøpt kupongen på Rema 1000 Manger.

Kvinne fra Ullensaker i Viken

Kvinne fra Molde i Møre og Romsdal