Det er skadekrise på King Power Stadium før søndagens FA-cupkamp mot Ole Gunnar Solskjærs Manchester United.

Leicester-manager Brendan Rodgers har bekreftet at viktige Ricardo Pereira ikke spiller søndagens kvartfinale. Forsvarsspilleren er ikke friskmeldt etter at han pådro seg en strekkskade i forrige helgs Premier League-seier mot Sheffield United.

Onsdag er det ca 111 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Det betyr ifølge Manchester Evening News at the Foxes må klare seg uten seks førstelagsspillere i cupkampen mot United.

Playmakeren James Maddison er tilbake i trening etter en hofteskade, men er ikke spilleklar til kampen mot Ole Gunnar Solskjærs mannskap.

Cengiz Under og Harvey Barnes er også ute med skader, i tillegg er James Justin og Wes Morgan begge langtidsskadet.

Den positive nyheten for Leicester-fansen er at Dennis Praet sannsynligvis er tilbake etter å ha vært ute med en strekkskade. Han har ikke vært i aksjon siden han ble skadet i seieren mot Stoke i tredje runden tidlig i januar.

Marcus Rashford, Edinson Cavani og Anthony Martial er alle usikre hos Manchester United, men Paul Pogba er tilbake.

- Vi må se hvor mye Paul kan spille. Jeg tror ikke han kan spille 90 minutter. Jeg er ikke sikker på om han kan starte, men dere kan se hvor viktig han er når han blir byttet inn. Føler han seg okey, så kan det hende at han starter, sa United-manager Ole Gunnar Solskjær ifølge Manchester Evening News.

Eric Bailly og Juan Mata er fortsatt ute med skader Leicester og Phil Jones har ikke spilt på 14 måneder.

Leicester - Manchester United 2,75 - 3,20 - 2,30 B (spillestopp søndag kl. 17.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Et skadeskutt Leicester-lag fikk en opptur forrige helg da de slo Sheffield United, men de får en betydelig vanskeligere oppgave i kvartfinalen i FA-cupen.

The Foxes henger fortsatt med i kampen om en topp fire-plassering i Premier League, men prestasjonene i flere av de siste kampene gir grunn til uro. Skadene til James Maddison og Harvey Barnes svekker Leicester.

Onsdag er det ca 111 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Manchester United har sine egne skadeproblemer. Anthony Martial, Edinson Cavani og Marcus Rashford hangler, men i midtuken var Paul Pogba tilbake og avgjorde Europa League-kampen mot AC Milan på San Siro. Franskmannen kom inn i andre omgang for Marcus Rashford og scoret kampens neste mål.

Seieren i Italia gjør at Manchester United er ubeseiret i 14 kamper på rad i alle turneringer. De har ikke tapt en bortekamp siden de møtte Leipzig i desember, og det er hele 14 måneder siden sist tapte en bortekamp på engelsk jord.

Manchester United har spilt 29 bortekamper på rad uten tap i alle turneringer hjemme i England (21-8-0).

Skrekk-statistikk mot United

Leicester har også en elendig statistikk mot De røde djevlene. De har kun vunnet én av de siste 25 kampene mot United.

Den eneste seieren til the Foxes mot United de siste 23 årene kom på King Power Stadium i september 2014. Den dystre fasiten viser at Leicester har tapt 19 av siste 25 kampene. .

At Brendan Rodgers har tapt elleve av de siste 14 kampene mot Manchester United, og at han står uten seier i de siste syv, gjør det vanskelig å finne argumenter for Leicester-seier søndag

Her finner du hele oddsprogrammet.

The Foxes har ikke tatt seg til en semifinale i denne turneringen siden 1982. De har siden den gang tapt fem kvartfinaler, tre av dem mot Chelsea (2020, 2018, 2012).

Og vi tror det også denne gangen blir bråstopp i kvartfinalen.

United setter ny rekord

Ole Gunnar Solskjær leder nemlig et lag med solide FA-cup-tradisjoner. De har vunnet turneringen tolv ganger, kun Arsenal har vunnet FA-cupen flere ganger (14).

United er i kvartfinalene i FA-cupen for syvende sesongen på rad. Det er ny rekord for klubben.

Her finner du hele oddsprogrammet.

Vi tror De røde djevlene kan sette enda en rekord søndag. Vi er overbevist om at United vinner mot Leicester og tar seg til sin 31 semifinale i FA-cupen. Ingen andre lag i FA-cupens historie har klart å spille seg frem til like mange semifinaler.

Leicester er det laget som har spilt flest FA-cupfinaler uten å vinne trofeet, men den siste av de fire finalene til klubben kom tilbake i 1969. Vi tror heller ikke de vinner FA-cupen denne sesongen. De mangler viktige spillere, og har ikke samme bredden i spillerstallen som United.

Vi tror United vinner søndagens kvartfinale. Seier for Ole Gunnar Solskjærs menn gir 2,30 i odds. Det er ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset