Foto: Andrew Yates (AFP/Scanpix)

Skader og karantener i Premier League

Les her før du spiller på oddsen eller setter opp managerlaget ditt til helgen.

Kommersielt

Fredagens oddstips fra Sportspill: Fredrikstad vinner strafferunden

I denne artikkelen finner du en oversikt over skader og utestengelser før helgens kamper i Premier League.

Artikkelen ble publisert fredag formiddag, og vi kan ikke garantere at vi har fått med oss alt, så send oss gjerne en e-post dersom du finner feil eller mangler.

Nyhet! Nå kan du tippe på iPhone

Aston Villa - Manchester United (lørdag 13.45)
Aston Villa: Beye (ankel) er tvilsom. Cuellar (legg) må stå over. Heskey (kne) og Carew (legg) er ute ca tre uker til. Petrov (kne) er trolig tilbake ved juletider. Weimann (ankel) må vente til midten av februar. Delph (kne), Reo-Coker og Sidwell (akilles) er fortsatt ikke tilgjengelige.

Manchester United: Anderson, Gibson (sykdom), Da Silva (legg), Evra (ankel) og Giggs (hamstring) er usikre. Owen (hamstring), Rooney (ankel), Valencia (ankel), Rafael (legg) og Hargreaves (legg) er uaktuelle.
Karantene: Scholes.

Manchester City - Birmingham (lørdag kl 16.00)
Manchester City: Johnson (kne) kan rekke kampen.
Karantene: Balotelli.

Birmingham: Taylor (skulder) er ennå ikke klar. McFadden (kne) er tilbake i midten av februar. Murphy (hamstring) er aktuell for benken.

Newcastle - Fulham (lørdag kl 16.00)

Newcastle: Ameobi (hamstring), Best (ankel) og Perch (ankel) er usikre. Ben Arfa (beinbrudd) er fortsatt uaktuell. Harper (skulder) ventes tilbake ved juletider, og Gosling (kne) på nyåret.
Karantene: Barton

Fulham: Baird (lår/hofte) rekker trolig ikke kampen. Stoor er fortsatt uaktuell. Zamora (beinbrudd) og Senderos (legg) er ute til midten av februar. Salcido (kne) er tilbake om tre-fire uker.

Tottenham - Blackburn (lørdag kl 16.00)

Tottenham: Keane (ankel) kan være tilbake. Pavlyuchenko fikk en smell sist og er usikker. Det er heller ikke klart om Bentley (legg) og Huddlestone (ankel) blir klare. Lennon (strekk), Defoe (ankel), Dawson (kne), O’Hara (rygg), Woodgate (lyske), King (lyske) og Giovani (lyske) er uaktuelle.

Blackburn: Olsson (hamstring), Nzonzi (hamstring), Andrews (lyske), Grella og Mwaruwari (hamstring) er fortsatt ute.

West Ham - Blackpool (lørdag kl 16.00)

West Ham: Rapportene på Da Costa og Behrami (hofte). Send oss gjerne en e-post hvis du har oversikt. Noble er ute ca tre uker til. Edgar (kne) er ute til mars, Kuruc (kne) tilbake i mai, Hitzlsperger (lår) klar i februar, Hines (kne) ute til desember og Collison (kne) tilbake i januar. Haim (ankel) er også skadet.

Blackpool: Keinan, Almond (skulder) og Cathcart (kne) er usikre. Baptiste (kne), Rachubka (kne) og Martin (kne) er uaktuelle. Clarke (kne) er ute til våren.

Wigan - West Bromwich (lørdag kl 16.00)

Wigan: Di Santo kan rekke kampen. Boyce (hamstring) er fortsatt ute. McCarthy (ankel) ventes tilbake på nyåret

West Bromwich: Olsson (akilles) og Miller (lår) er uaktuelle. Shorey (ankel) er usikker.
Karantene: Jara

Wolverhampton - Bolton (lørdag kl. 16.00)
Wolverhampton: Edwards (hamstring), Ward (legg) og Doyle (brudd i hånden) ble skadet mot Arsenal og testes før kampstart. Zubar (ankel) og Craddock (ankel) er trolig fortsatt ikke klare, mens Guedioura (beinbrudd) er ute til midten av februar. Kightly (kne) er muligens også uaktuell.

Bolton: Johan Elmander (sykdom) er usikker. Gardner (lår), Samuel (legg), J. O’Brien (kne) og Davis (kne) er fortsatt ute.
Karantene: Steinsson

Stoke - Liverpool (lørdag kl 18.30)
Stoke: Delap (legg) er med i troppen. Fuller er tilbake etter skulderskaden, men det er mulig han starter på benken. Sidibe (legg) er tilbake på nyåret.

Liverpool: Mereiles (sykdom) måtte gi seg i pausen mot Wigan, og det er usikkert om han rekker kampen. Kyrgiakos (virus), Jones (skulder) og Cole (hamstring) kan være tilbake. Agger (legg) er uaktuell.

Everton - Arsenal (søndag kl 15.00)
Everton: Osman (ankel) og Anichebe (kne) er fortsatt ute.
Karantene: Fellaini

Arsenal: Ramsey (beinbrudd), Vermaelen (akilles), Gibbs (kne) og Diaby (ankel) er fortsatt ute. Frimpong (kne) er først tilbake til våren. Det er usikkert om Almunia (albue) blir klar.
Karantene: Koscielny

Chelsea - Sunderland (søndag kl 17.10)

Chelsea: OBS! Lampard har skadet seg på trening og rekker likevel ikke kampen. Det er usikkerhet rundt Anelka (rygg) og Alex (kne). Benayoun (akilles) ventes tilbake i april.
Karantene: Essien

Sunderland: Campbell (kne) er tilbake i mai. Bent (hamstring) er ute to-tre uker til. Mensah (skulder), Ferdinand (hamstring) og Meyler (kne) er fortsatt uaktuelle.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Nyhet! Nå kan du tippe på iPhone

Kilder: Physioroom, klubbenes hjemmesider, Telegraph, Teamtalk, BBC.

HTML EMBED

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus