Foto: AP Photo/Akira Suemori

Skader og utestengelser i Premier League

Er skadestuene stappfulle etter landskampene? Noen lag sliter i hvert fall mer enn andre.

Kommersielt

Vi har trålet oss gjennom skadelistene for runden i Premier League til helgen, og gir deg oversikten over skadde og usikre spillere.

Vi gjør oppmerksom på at spillerne som står uten dato kan være klare til kamp, bakgrunnen er at skadens omfang ikke er kjent.

Sjekk også skader og karantener i Tippeligaen!

Everton - Manchester United (lørdag 13.45)
Louis Saha og Rodwell er begge ute en god stund for hjemmelaget. Yakubu, Neville og Anichebe forventes alle tilbake mot United, i hvert fall spilleklare. For United er fortsatt Hargreaves ute, mens Ferdinand og Anderson forventes tilbake. Oppdatert: Anderson spilte for reservene i en omgang, men gikk visstnok ut med en ny (eller samme) skade (se kommentarfeltet).

Arsenal - Bolton (lørdag 16.00)
Arsenal har skader på Walcott og van Persie, begge ventes tilbake mot slutten av oktober. Frimpong er ute til neste år, mens Nasri trenger minst en uke til. Ramsey er også ute for hjemmelaget, mens Bendtner forventes tilbake. Klasnic og McCann skal bli spilleklare for Bolton, men man må vente lengre på Davis (slutten av oktober) og O'Brien. Jaaskelainen er utestengt for Bolton. Oppdatert: Bendtner kan være ute i 2-3 uker til, mens Nasri kan være klar for spill - men blir sannsynligvis spart. Arsenal.com melder også: The manager added that Squillaci, Djourou and Denilson are all physically available to play and to start. It is just a question of selection. (Takk for tips)

Se her: Slik spiller du på mobil

Fulham - Wolves (lørdag 16.00)
Fulham får Duff, Stockdale og Schwarzer tilbake til kampen, mens Senderos (til januar), Zamora, Kamara og Johnson er ute. De tre siste har foreløpig ingen dato for når de kan forventes tilbake (som kan bety at de er spilleklare, følg med på hjemmesider og annet). Bortelaget får van Damme, Mouyokolo og Fletcher tilbake mens Hunt vil komme tilbake i midten av oktober. Landell er utestengt for Wolves.

Manchester City - Blackburn (lørdag 16.00)
Richards og Boateng skal være tilbake til kampen, mens Kolarov og Bridge er ute uten noen dato for når de er tilbake. Balotelli er ute med kneskade til slutten av oktober. Blackburn får Andrews tilbake, og har ellers skadefritt lag.

Newcastle - Blackpool (lørdag 16.00)
Hjemmelaget får Carroll, Guthrie og Simpson tilbake til kampen. Taylor er ikke tilbake før i begynnelsen av november, mens Gosling er ute til neste år. Best har ingen dato får når han er tilbake fra sin skade. Bortelaget får Rachubka, Southern og kanskje Baptiste tilbake. Almond er tilbake i begynnelsen av oktober, mens Clarke er ute for sesongen.

Se her: Slik spiller du på nett

WBA - Tottenham (lørdag 16.00)
Matlock og Miller er ikke tilbake før neste kamp for WBA, mens Thomas har ingen returdato. Crouch har slitt med ryggen, men skal bli klar. Det blir ikke Defoe, som er ute til 24.oktober. Dawson og O'Hara har ingen retudato, noe heller ikke Woodgate har. Det forventes at Bentley blir klar. Morrison er utestengt for WBA.

West Ham - Chelsea (lørdag 16.00)
Hjemmelaget har skade på keeper Green som kan bli klar, men Hitzlsperger forventes å bli klar. Kurucz og Collison kommer ikke tilbake i år, og Hines har ingen dato for når han er tilbake. Hos Chelsea har Terry og Lampard slitt med skader, men de forventes begge å bli spilleklare. Det samme kan Bosingwa bli. Ivanovic og Kakuta er ute.

Wigan - Sunderland (lørdag 16.00)
Moses kommer tilbake for hjemmelaget, men Caldwell forventes ikke klar før tidlig i oktober. Sunderland får Mensah tilbake. Turner trenger en uke til, mens Gordon ikke har fått noen returdato. Mayler og Campbell kommer ikke tilbake i år.

Se her: Slik kan du tippe på Android-telefoner

Birmingham - Liverpool (søndag 17.00)
Hos hjemmelaget kan Hleb bli klar, men det er usikkert. Larsson og Phillips har ingen returdato og Parnaby er usikker. Liverpool har skade på Kuyt, og Ngog er også usikker. Cole er utestengt for Liverpool.

Stoke - Aston Villa (mandag 21.00)
Sidebe er ute i fire måneder for hjemmelaget, Thomas Sørensen er småskadet og Lawrence er usikker. Hos Villa er Ireland og Delph meldt skadet uten dato.

Tipp på Langoddsen direkte under med ditt spillerkort:

Kilder: Physioroom, Premierleague.com, klubbenes hjemmesider, Guardian, EPL injury list.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus