Foto: Jon Super (Ap)

Skader og utestengelser i Premier League

Krise for City og Arsenal, men gode nyheter for mange andre lag.

Kommersielt

Les også:
I kveld spiller vi Hoffenheim
Lesernes oddstips fredag

Vi går igjen gjennom skadelistene foran helgens Premier League-runde. Vi gjør oppmerksom på at dette er status torsdag ettermiddag og tar gjerne i mot tips og nyheter i både kommentarfelt og på mail.

Manchester City - Chelsea (lørdag 13.45)
Manchester City kan ha et massivt forsvarsproblem før sin kamp mot Chelsea. Bridge, Lescott og Richards er alle skadet og usikre til kampen. Manager Mancini har selv sagt at det kan bety at han kun har Kompany, Zabaleta og Toure klare. I tillegg er Adebayor usikker. Balotelli og Boateng er helt sikkert ute, mens Kolarov fortsatt er usikker.

Hos bortelaget er Benayoun usikker, det samme er Kalou. Lampard blir ikke kvitt lyskeskaden og må stå over minst tre viktige kamper. Bosingwa trenger en uke til før han er klar.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Arsenal - WBA (lørdag 16.00)
Skadelisten er lang for Arsenal. Walcott og Van Persie må muligens se for seg fire uker til på sidelinjen. Fabregas kan ha et skadeavbrekk som varer i tre uker til, samme tid som Ramsey trenger. Bendtner skal bli klar, men Vermaelen, Diaby og Gibbs er usikre. Frimpong er fortsatt langtidsskadet. Bortelaget har Matlock, Miller og Cech på usikker-listen.

Birmingham - Wigan (lørdag 16.00)
Phillips blir klar for hjemmelaget, men Larsson er usikker. McFadden kommer ikke tilbake før i 2011. Hos bortelaget er kun Caldwell ute i en ukes tid til.

Blackpool - Blackburn (lørdag 16.00)
Bortsett fra langtidsskadde Clarke og Almond som trenger en måned til, er det tomt på skadelisten for hjemmelaget. Hos Blackburn er Andrews usikker.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Fulham - Everton (lørdag 16.00)
Dembele, Halliche, Stoor og Johnson er usikre, men Kamara skal være tilbake for hjemmelaget. Zamora og Senderos er langtidsskadde, men Stockdale trenger 2-3 uker til. Cahil, Saha og Rodwell er usikre for Everton, men de skal få Anichebe tilbake til kampen.

Liverpool - Sunderland (lørdag 16.00)
Aurelio er ute til neste kamp, men Kuyt kan bli klar for Liverpool. Sunderland har Gyan, Richardson, Ferdinand og Gordon på usikkerlisten. Turner, Mensah og McCartney kan bli klare. Meyler og Campbell er langtidsskadde.

Karantene: Cattermole (Sunderland)

West Ham - Tottenham (lørdag 16.00)
Langtidsskader på Edgar, Kurucz, Hines og Collison for hjemmelaget, men Hitlzperger skal bli klar. Det samme kan Behrami bli, men han er usikker. For bortelaget er Defoe ute til 2011, men Dawson, O'Hara, Woodgate, Kaboul, Gomes og Corluka er alle usikre (men mulige) før kampen.

Bolton - Manchester United (søndag 13.00)
Bortsett fra Davies, som trenger en måned til, er det usikkerhet rundt to stykk O'Brien for Bolton. United har langtidsskade på Valencia, og Carrick trenger en uke til. Hargreaves kan begynne å nærme seg spill.

Karantene: Cahill (Bolton)

OBS! Nå kan du tippe på Android-telefoner

Wolves - Aston Villa (søndag 15.05)
Ulvene har Hunt og Van Damme ute, mens Villa kan få Dunne, Delph og Carew klare til kamp.

Newcastle - Stoke (søndag 17.10)
Gosling er ute til neste år, Taylor trenger en måneds tid til, men Harper og Simpson kan være klare. Stoke har Pennant ute en ukes tid og Sidebe til 2011.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus