*Nettavisen* Sportspill.

Skellefteå bryter trenden

Foto: Wikipedia Commons

Vi spiller to borteseire i Sverige i dagens oddstips .

Langoddsen byr på Fair Play-Liga, U21-landslagsfotball, svensk fotball og ishockey, blant annet. Norges U21-landslag møter England U21 til toppkamp på Marienlyst.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
99. Oldham - MK Dons U 3.00

MK Dons skal være det beste laget og har vært gode på bortebane hittil, men Oldham har fått et lite oppsving i det siste og er ikke slått på forhånd. Sannsynligvis kommer et par faste spillere tilbake hos hjemmelaget, og dette blir trolig jevnt. Godt mulig begge vil være brukbart fornøyd med ett poeng når det går mot 90 minutter. Uavgjort til 3,00 er dagens langskudd.

Dagens avslag
97. San Marino U21 - Tyskland U21 B 1,01

Hvor går grensen for hvor lav odds man er villig til å spille? For oss går den over odds på 1,01, selv om dette er ligner tidenes klareste tyske seier. Men dette er tross alt en fotballkamp, ikke et veddemål om solen går ned i kveld eller ikke.

Dagens spill
Utvalget er ikke enormt, men vi ser ganske raskt to borteseire vi har tro på og som vi heller ikke mister troen på etter å ha undersøkt de involverte parter. En borteseier til England U21 er heller ikke utenkelig, men vi spiller ikke mot Norge i dag, vi ser til Sverige og spiller en dobbel til godt over 4 i odds.

Brynäs IF - Skellefteå AIK
Elitserien. Brynäs har fått en fin start på sesongen og er oppe på øvre havdel etter 9 runder. De hadde vunnet tre strake matcher da vi trodde på dem borte mot Växjö for nøyaktig en uke siden, men da møtte de overmakten. Brynäs gikk ut i hundre og vant skuddstatistikken klart den 1. perioden, men når de ikke fikk mål gikk de etter hvert trøtte. Skudd i stolpe, ut i ryggen på målvakt og tilbake i stolpen og ut var det nærmeste de kom før motstander spilte seg inn i matchen og vant 3-1. Siden har Brynäs tapt 0-1 hjemme for Luleå og vunnet 3-1 borte mot Timrå. I sistnevnte gikk Brynäs igjen hardt ut fra start og ledet 3-0 etter 24 minutters spill. De spilte like godt som da de tapte mot Växjö, og vi fikk se at det er små marginer som skiller seier og tap i denne serien.

Niklas Svedberg og Mads Hansen var syke og sto over mot Timrå på lørdag. Det er ikke kjent søndag kveld om disse eventuelt rekker dagens kamp.

Skellefteå ligger på en 4. plass, poenget foran Brynäs. De hadde vunnet tre strake matcher før det ble tap 1-2 borte mot AIK. Skellefteå er seriens beste bortelag hittil, med tre seire og ett tap. Spesielt 4-0-seieren borte mot Linköpings var sterk.

Rasmus Edström, Fredrik Styrman, Joel Mustonen og Petter Emanuelsson sto over matchen på lørdag. Uvisst i skrivende stund hvem som eventuelt er tilbake nå.

Innbyrdes oppgjør viser at det går i hjemmeseire mellom disse de seneste sesongene. Brynäs har vunnet de fire siste på dagens bane.

Vi tror Skellefteå har studert motstander godt nok til å se at de må demme opp for kanonstartene til Brynäs, la dem spille seg trøtte og for all del ikke score. Da kan Skellefteå avgjøre dette utover i matchen. Lett å si som tilskuer, selvsagt. Vi aner lite om hva bortelaget tenker rundt dagens oppgave, men vi mener de er blant de beste lagene i serien og de skal ha gode sjanser her. 2,55 på at Skellefteå bryter trenden og vinner i Läkerol Arena frister.

Følg Elitserien LIVE

Falkenberg - GIF Sundsvall
Superettan. Falkenberg ligger på 9. plass og har allerede sikret seg ny kontrakt før denne og de to siste kampene. De er ikke blant de sterkeste hjemmelagene, og formen synes å være litt på hell med 0-4 borte mot Åtvidaberg og 0-0 borte mot Hammarby i de to siste. Mot Hammarby spilte de defensivt og lite oppfinnsomt, og var i følge egen rapport litt heldige som fikk med seg det ene poenget.

Vi forventer noelunde samme lag som sist fra Falkenberg, men har ikke sett noen tropp i skrivende stund.

GIF Sundsvall spiller for opprykk. Med tre runder igjen leder de Superettan, men pustes hardt i nakken av Ängeholms og Åtvidaberg. Etter dagens kamp har Sundsvall hjemmekamp mot Åtvidaberg, det blir nøkkelkampen, før de avslutter borte mot Jönköpings Södra. Sundsvall stiller meget godt foran de to sist dersom de kan vinne i Falkenberg. Formen er ekstremt god, med fire strake seire og en målscore på 19-2 i disse. Forrige runde ble det 6-0 over Ängeholms, mens de to siste bortekampene er vunnet over Hammarby og Brommapojkarna.

Det står bra til med bortelaget, som har få fravær og stiller denne troppen:

Brink, Myrestam, Ålander, Risholt, Rikama, Sliper, Jonson, Wallerstedt, Skúlason, Holster, Lundström, Dibba, Naurin, Larsson , Engblom, Walker, Mustafi, Forsberg.

Sundsvall vant det omvendte oppgjøret 4-0 og det står 4-1-0 fordel Sundsvall på de fem siste innbyrdes. De vant 1-0 her forrige sesong.

Med statistikken, formen og motivasjonen på bortelagets side, tar vi med 1,70 for borteseieren i dagens dobbel. Sundsvall bør vinne dette, selv om ingenting er gratis i Superettan heller. Vi spiller en dobbel til 4,34 denne mandagen, innsats 100 kroner, spillefrist klokken 18.55.

86. Falkenberg - GIF Sundsvall 3,25 2,85 1,70
89. Brynäs IF - Skellefteå AIK 1,90 3,90 2,55

Total odds 4,34

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.