Gå til sidens hovedinnhold

Skrapte frem splitter ny BMW: - Trodde ikke mine egne øyne

Han plukket med seg to BilFlax-lodd på butikken. Noen minutter senere var han vinner av en BMW X5. - Litt av et sjokk, sier mannen.

En herremann fra Nord var en tur innom butikken og handlet og kjøpte med seg to BilFlax lodd. Vel hjemme satte han seg ned og skrapte loddene.

På det siste dukket det opp tre bilsymboler. Mannen trodde nesten ikke det var sant - og satte kursen tilbake til butikken for å sjekke om det stemte at han hadde skrapt frem en flunkende ny BMW X5 xDRIVE45e PLUG-IN HYBRID.

BilFlax kan skrapes digitalt her

Og - ja det stemte kunne betjeningen på butikken bekrefte.

- Litt av et sjokk

- Jeg tenkte bare "Herregud!" da jeg så bilsymbolene. Det var litt av et sjokk for meg. Så da var det bare å dra tilbake til butikken for å få sjekket loddet. De bak kassa begynte å flire fordi de ble så glade. Dette er kjempeartig, forteller den ferske BMW-eieren, som er i 50-årene.

Les også: Malin (20) vant tidenes bursdagsgave

Han røper at han lenge har tenkt på å bytte ut bilen sin.

- Ja, den er 14 år gammel nå. Jeg har ønsket meg ny bil i lang tid. Det er akkurat en sånn bil jeg har vunnet jeg har drømt om i lang tid. Automatgir har jeg ønsket meg i alle år. Jeg gleder meg til å kjøre den, sier Tromsø-mannen entusiastisk.

Han kjøpte vinnerloddet på Europasr Tomasjord.

Topp utstyrt

Årets vinnerbil i BilFlax er BMW X5 xDRIVE45e PLUG-IN HYBRID er en ladbar hybrid og en perfekt firehjulsdrevet familiebil som innehar all den nyeste teknologien - og nesten det beste av alt: med totalt 394 hestekrefter og en 0-100-tid på 6,6 sekunder, er det en skikkelig kraftplugg blant miljøvennlige biler. XDrive systemet sørger, med egne moduser for sand, grus, terreng og snø, for at man kommer seg frem dit man skal - uansett føre og terreng.

BilFlax er nå i salg hos alle kommisjonærer i butikker og kiosker landet rundt. I tillegg kan man skrape BilFlax digitalt.

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansenfor toppremien på 1 million kroner 1:600 000. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 000 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd.

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd.

Antall premieutbetalinger totalt i 2020: (alle typer Flax-lodd): 9 394 265

Antall førstepremieutbetalinger 2020 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: i 2020: 51 (26 millionutbetalinger fysisk Flax, 25 millionutbetalinger digital Flax)

Antall millionærer i 2020: 51

Høyeste premieutbetaling i 2020: 4 800 000 kr (Flax for livet)