Foto: Norsk Tipping

Skulle ha pølse – ble Lotto-millionær

- Jeg fikk en innskytelse, forteller Oslo-kvinnen (33).

Kommersielt

Det har ikke vært lett å få seks rette i Viking Lotto i sommer. De tre siste trekningene før onsdagens omgang endte uten vinnere, noe som gjorde at det var trippel jackpot i går.

Har du en god Lotto-historie? Send en e-post til Sportspill-redaksjonen.

Etter trekningen kunne imidlertid hele fire vinnere glede seg over 5,4 millioner kroner hver. To av dem er norske – en Oslo-kvinne på 33 år og en mann i 50-årene fra Våle i Vestfold.

Lukrativt kioskbesøk
Den 33 år gamle kvinnen forteller til Norsk Tippings hjemmesider at hun bare spiller Viking Lotto sporadisk.

- Forleden stakk jeg innom Narvesen ved Stortinget for å kjøpe meg en pølse, noe jeg sjelden gjør. Og ved en innskytelse kjøpte jeg Viking Lotto samtidig. Gjett om jeg er glad for det i dag, sier 33-åringen, som jobber med markedsføring i et vikariat.

Hyggelig telefon
Den andre norske vinneren ble oppringt av Norsk Tipping mens han var på besøk hos venner på Tjøme.

Mannen ble fort stum, og kona overtok røret.

- Tidligere i dag sa han at «dersom jeg vinner i Viking Lotto i kveld, skal jeg ikke på jobben i morgen.» Så nå kan vi feire! jublet hun.

Men denne uttalelsen fikk vinneren tilbake i telefonen.

- Jeg må nok gå på jobben likevel. Å nei, det er nok ingen grunn til å ta helt av. Men du verden, dette var fantastiske nyheter. Samboerforholdet er forholdsvis nytt og vi bare leier bolig foreløpig. Nå spørs det om vi ikke kjøper oss et hus!

Lykketallet ble ikke trukket ut denne gangen heller, noe som innebærer at lykketallspotten stiger til neste trekning.

Vant du i Viking Lotto i går? Sjekk kupongen din her!

Visste du at du kan spille Lotto og de øvrige spillene til Norsk Tipping på nett? Klikk her for å bestille gratis kortleser.