Rennes - Marseille

Odds: 1.92 - 3.65 - 3.30

Kampstart lørdag 14.mai kl 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Roazhon Park

Kampen kan sees på direktesport.no

Vi tror det ender uavgjort. Det spiller du på her til 3.65 i odds

To lag med alt å spille for møtes lørdag kveld når Rennes tar i mot Marseille hjemme på Roazhon Park. Rennes ligger i skrivende stund på femteplass på tabellen, et poeng bak Nice på fjerde, mens Marseille ligger på andreplass, tre poeng foran jagende Monaco.

Rennes har tapt tre av de fem siste kampene, senest på onsdag når de røk 1-2 i derbyet mot Nantes, men hjemme på Roazhon Park har de vúnnnet de to siste.

Lorient fikk ordentlig smake på det når de røk 0-5, mens Rennes også tok seg greit av Saint-Etienne, og vant 2-0.

Det ligger enormt mye i potten for Rennes som kan havne på alt fra andre til syvendeplass. Med to runder igjen er det med andre ord tett i toppen, og skal de snuse på Champions League-plass må de ha tre poeng mot Marseille.

Spillefrist for lotto er lørdag kl 18

Marseille har grepet om Champions League-plass

Marseille var i Champions League for to sesonger siden, og da røk de ut i gruppespillet. De ble slått ut i semifinalen av Europa Conference League mot Feyenoord i år, og drømmer nok om å komme seg tilbake til det aller beste selskapet neste år.

Andreplass i serien vil sikre dette, men med høytflyvende Monaco halsende bare tre poeng bak, må det en god avslutning til.

De kommer inn i denne kampen fra en overbevisende 3-0 seier borte mot Lorient. Etter å ha blitt knust 0-3 hjemme for Lyon og røket ut i Europa, var det en kjærkommen seier før storkampen mot Rennes.

Vanskelig å spå en vinner

Rennes har vært meget solide hjemme i hele år, og står med 40 poeng på 18 kamper etter tretten seiere, en uavgjort og fire tap - med målforskjell på 48-13. Med det er det kun PSG som er bedre på eget gress med sine 48 poeng.

De får likevel en tøff nøtt å knekke. De får nemlig besøk av ligaens klart beste bortelag. Marseille har sanket hele 39 poeng på fremmed gress, etter tolv seiere, tre uavgjorte og tre tap - med målforskjell på 30-14.

Det er to gjerrige lag som møtes - vi tror de utligner hverandre - og kampen ender uavgjort.

Poengdeling mellom Rennes og Marseille spiller du på her til 3.65 i odds

Martin Terrier jager Kylian Mbappe

Kylian Mbappe er toppscorer i Ligue 1 så langt i år med sine 24 fulltreffere. Like bak med 21 mål følger Wissam Ben Yedder fra Monaco og Martin Terrier fra Rennes.

Terrier har vært i fyr og flamme etter nyttår, og fra 13.mars til 24. april scoret han i syv kamper på rad. De to siste oppgjørene mot Saint-Etienne og Nantes har han derimot gått målløs av banen.

En spiller med slik nese for mål går ikke mange kampene uten scoring, og vi tror han finner veien til nettmaskene mot Marseille hjemme på Roazhon Park.

Martin Terrier scorer mål spiller du på her til 2.50 i odds