Etter 21 måneder borte fra fotballen var Ada Hegerberg tilbake på banen da Lyon slo Häcken i Champions League i oktober.

Klikk her for å spille på at Lyon vinner med to mål eller flere mot Juventus. Det spiller du på her til 1,92 i odds

26-åringen hadde da opplevd et skademareritt uten like: I januar 2020 røk korsbåndet i kneet. Åtte måneder senere, i august 2020, ble hun operert for et tretthetsbrudd i leggen.

I 2018 ble Ada Hegerberg den første kvinne til å vinne «Gullballen», og høsten 2019 ble hun tidenes mestscorende spiller i Champions League (53 mål). Nå skal hun forsøke å skyte Lyon til en ny Champions League-finale.

Juventus - Lyon

Odds: Lyon vinner med to mål eller flere - 1,92 i odds

Kampstart onsdag 23. mars kl. 18.45

Spillestopp kl 18.44 Live odds etter kampstart

Allianz Arena

Vi tror at Lyon vinner med to mål eller flere mot Juventus. Det spiller du på her til 1,92 i odds

Juventus er i sin første kvartfinale i Champions League noensinne. De italienske gigantene spilte i gruppe med Chelsea og Wolfsburg, og de slo overraskende ut Maren Mjelde og Chelsea på målforskjellen, som var tapende Champions League-finalister sist sesong.

Onsdag har de en formidabel oppgave foran seg. Da møter de Lyon.

Ada Hegerbergs klubb er den mestvinnende i turneringens historie med trofeer i 2011, 2012, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020.

Gjestene fra Frankrike gikk til topps i gruppe D foran Bayern München, og laget er sugen på sin åttende tittel etter at de ikke klarte å ta seg til finalen sist sesong.

Lyon vinner igjen

Selv om hun har forlenget kontrakten med Juventus frem til 2024, så spiller ikke Cecilia Salvi mot Lyon. Den italienske landslagsspilleren er ute resten av sesongen på grunn av en skade. Matilde Lundorf kan ta plass i startelleveren etter at hun havnet på benken i lørdagens kamp mot Napoli.

Det er ca. 55 millioner kroner i vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl 18

Cristina Girelli scoret fire mål i gruppespillet, og hun er antakeligvis spilleren hjemmelaget må stole på i onsdagens kamp.

Lyon på sin side må klare seg uten Christiane Endler, som har vært skadet siden januar. Det betyr at Sarah Bouhaddi fortsetter mellom stengene hos de franske gjestene

Melvine Malard er en jente Juve må passe på. Hun har scoret i de fem første kampene for klubben. Spydspissen i Lyon-angrepet er imidlertid en norsk jente, Ada Hegerberg. Hun har allerede scoret tre mål i Champions League denne sesongen, og vi tror hun også scorer i Torino.

Juventus tapte 2-6 sammenlagt mot Lyon i 16.-delsfinalen i forrige sesongs Champions League, men de italienske mesterne har allerede vist at de kan hamle opp med de beste lagene. Likevel tror vi de får problemer mot Lyon. Sist lagene møttes vant Lyon 3-2 i Torino etter å ha lagt under 1-2 til pause, og de vant hjemmekampen i Frankrike 3-0.

Men da spilte ikke Ada Hegerberg. Det gjør hun onsdag.

Lyon har vært solide hele sesongen, og de er ubeseiret i ligaen. Erfaringen fra å ha vært i tidligere kvartfinaler vil være viktig , og vi tror de vinner med to mål eller flere mot Juve.

Klikk her for å spille på at Lyon vinner med to mål eller flere mot Juventus. Det spiller du på her til 1,92 i odds