Det er tirsdag og vi ser nærmere på dagens langoddsprogram. Lyn møter Sogndal i en ganske åpen kamp, og det samme må sies om de to kampene fra svenske Superettan, for ikke å snakke om Auld Firm, Celtic - Rangers, i Skottland.

De franske Ligue 2 kampene er mer interessante, det er også flere spennende kamper i Primera Division. Vi fikk inn dobbelen i går til 3,51 i odds og det smakte godt. Nå vil vi vinne igjen, og vi har tenkt oss meget nøye om før vi valgte ut dagens to objekter.

Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

Bastia - Vannes
Bastia ligger nederst i divisjonen når tre runder gjenstår. Det er tett i bunnen, og mellom Bastia med 35 poeng og Dijon med 44 poeng ligger det hele syv lag. Med seier i dag kan Bastia passere tre lag hvis de andre resultatene også går deres vei. Så her er ingenting avgjort ennå, og Bastia må ha stor tro på at det er mulig å berge plassen etter de gode resultatene i det siste.

Bastia har satt inn en formidabel sluttspurt som begynte allerede i februar. Siden da har de 5-3-2 på de ti siste spilte, på hjemmebane har de vunnet de fire siste kampene. De har ligget langt bak store deler av sesongen, men i dag kan de forlate jumboplassen for godt - akkurat i tide.

Vinn penger i lunsjen med Ola

Vannes er et av lagene Bastia sloss mot i bunnen. De ligger bedre an, med 40 poeng befinner de seg to poeng og to plasser over nedrykk, men de er ikke trygge de heller. De har imidlertid hjemmekamp mot Laval neste runde, der sjansen for poeng bør være rimelig god. Det er også en fordel for Vannes at Bastia møter Istres - et annet lag under streken - i siste runde, og Vannes skal ha gode muligheter til å klare seg selv med tap i dag.

Vannes har etter en elendig periode nå spilt seg til 7 poeng på de tre siste kampene. Det er imidlertid på hjemmebane at poengene kommer, på bortebane har man bare klart 1-1 mot ferdigspilte Tours, og man har ikke bedre enn 0-3-2 på de fem siste.

Selv med våre begrensede franskkunnskaper klarer vi å lese at Bastia har fire mann ute med skader: Yohan Gomez, Serisay Barthélémy, Féthi Harek og Florent Ghisolfi. Wahbi Khazri er suspendert. Eric Cubilier og Mathieu Robail er disponible igjen etter suspensjoner. Det gjøres derfor enkelte endringer fra laget som spilte 0-0 borte mot Clermont sist.

Vannes har usikkerhet rundt Delhommeau, Kamissoko og Bourhani, som alle sliter med skader.

Det står 2-0-1 fordel Bastia på innbyrdes oppgjør. Bastia vant 3-1 da Vannes var på besøk på Korsika i fjor.

Med den formen og den motivasjonen Bastia har nå, kan de slå nesten hvem som helst. Hjemmeseier belønnes med 1,80 i odds hos vår faste bookmaker. Kampen kan ikke spilles som single, så den tas med i en dobbel.

Få scoringsvarsel for ditt favorittlag!

Barcelona - Tenerife
Barcelona kjemper om gull i Primera Division, og etter 4-1 seier borte mot Villareal, et lag de ofte sliter mot, er det mye som tyder på at gullet havner i Catalonia. Men de tre siste kampene må vinnes, for Real Madrid er bare ett poeng bak.

Barcelona vinner nesten alltid på hjemmebane, de har nå 16-1-0 totalt. Spørsmålet er som regel hvor mye de vinner, ikke om.

Tenerife kjemper i bunnen. De ligger i øyeblikket på feil side av streken, a poeng med Malaga. Xerez og Valladolid jager bak, men det er heller ikke langt opp til Racing, Zaragoza, Sporting Gijon og Almeria. Det er meget spennende i bunnstriden i Spania om dagen, og flere av bunnlagene har begynt å vinnne igjen. Tenerife er et av dem, de har 3-1-1 på de fem siste, 1-1-3 på de fem siste bortekampene og bare 1-3-13 på bortebane totalt. Det sistnevnte er dårligst i divisjonen.

Barcelonas Xavi gikk av banen mot Villareal sist. Han kan imidlertid spille igjen i dag. Det store spørsmålet er om vi får se Bojan eller Zlatan på topp. Barcelona kan tenkes å starte med noe slikt: Valdes - Alves, Puyol, Pique, Maxwell - Xavi, Yaya Toure, Keita - Messi, Bojan/Zlatan, Pedro.

Barcelona vant 5-0 på Tenerife i januar. Tenerife har elendig statistikk og stygge tap mot alle topplagene i år, Barcelona har det motsatte mot bunnlagene.

Annonse: 43.320 innspilt på Biri lørdag 1.mai

At Barcelona vinner denne kampen finnes det nesten ikke et menneske på jorden som tviler på. Men vinner de med ett mål, to mål, eller med tre eller fler? Tror du på storseier får du 1,72 i odds på hjemmeseier med tre mål eller mer. Seier med to mål eller mer fås til 1,25.

I sin forrige hjemmekamp slo Barcelona Xerez 3-1. Xerez er et annet bunnlag i brukbar form, og sånn sett ganske sammenlignbart med Tenerife. En annen ting er at Barcelona tross alt bare skal vinne kampen i dag, de er ikke forpliktet til å arrangere målfest, selv om de sikkert gjerne vil. Derfor nøyer vi oss med H(-1) til 1,25 i odds.

Dagens dobbel blir Bastia og Barcelona -1, noe som gir 2,25 i samlet odds. Vi satser 100 kroner, spillefristen er klokken 19.55.

12. Barcelona - Tenerife (0-1) 1,25 5,15 5,45
15. Bastia - Vannes OC 1,80 2,60 3,25

Total odds 2,25

Klikk her for å levere denne dobbelen.

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook