*Nettavisen* Sportspill.

Slik påvirker koronaviruset Norsk Tipping

Hamar 20181012. Hovedkontoret til Norsk Tipping på Hamar.

Trekninger av alle lotterier gjennomføres som vanlig hos Norsk Tipping, til tross for situasjonen rundt koronaviruset. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)

Trekninger av alle lotterier gjennomføres som vanlig hos Norsk Tipping, men sportspillene blir påvirket.

13.03.20 14:30

Norsk Tipping blir i likhet med resten av det norske samfunnet rammet av koronaviruset.

Slik spiller du Lotto digitalt!

Færre spillobjekter

Hos spillselskapet på Hamar jobber de for at situasjonen i minst mulig grad rammer kundene og kundetilbudet. De forsøker så langt det lar seg gjøre å ha et produkttilbud som vanlig.

  • Trekninger av alle lotterier gjennomføres som vanlig.
  • Nettbaserte spill påvirkes ikke.
  • Salget av fysiske Flax-lodd er tilgjengelig hos våre kommisjonærer og følger åpningstidene til den enkelte forhandler.
  • Sportsspillene blir mest påvirket. Det vil bli færre spillobjekter å tilby etter hvert som stadig flere idrettsarrangementer blir avlyst. I løpet av fredag ble det klart at Premier League utsettes til 3. april på grunn av coronaviruset. Utsettelsen gjelder også Championship, League 1, League 2, diverse cuper og kvinneligaen.
  • Det trykte oddsprogrammet og tippekuponger med kampoppsett blir ikke tilgjengelig i butikk fra neste uke.
  • Dersom en kamp på Tippekupongen blir avlyst eller flyttet, blir resultatet trukket i henhold til spillereglene. På Oddsen vil kamper som avlyses i henhold til spillereglene settes til 1.0 i odds.
  • Vi må dessverre regne med redusert kapasitet på kundeservice for en periode fremover. Den nye åpningstiden er fra kl 8-20 (10-20). Åpningstidene vurderes fortløpende avhengig av bemanningssituasjonen. Vi oppfordrer til å ta kontakt via chat, e-post eller Messenger så langt det lar seg gjøre.
  • Sjekk hvilke idrettsarrangement som er avlyst og utsatt i 2020

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag