Slik tjener du penger på City-mirakel

Barcelona har ikke vært seg selv siden Pep Guardioala forsvant, og i kveld laget kan ryke ut av Champions League.

Kommersielt

Øvirge tips fra Sportspill onsdag
Tippetips:
Kan Tottenham prioritere denne kampen?
Oddstips 2:
Rösler er sulten på mer
V4 Mantorp:
Vrien lunsjomgang
V5 Charlottenlund:
Norgesvenn i sentrum

Åttedelsreturene mellom Barcelona - Manchester City og Paris Saint Germain mot Bayer Leverkusen er naturligvis høydepunktene på onsdagens langoddsprogram, som også består av kamper fra både Championship og League One i England. I tillegg er det en bråte landskamper for kvinner i den såkalte Algarve Cup som spilles på Kypros og i Portugal. Sist, men ikke minst er det playoffkamper i den svenske eliteserien i ishockey. 

Dagens langskudd:
Tyskland - Japan B 4,85

Finale i Algarve Cup kvinner. Norge var som ventet sjanseløs mot Tyskland mandag og tapte 1-3. Men Norge hang bra med i den kampen helt til forsvarsrot ga Tyskland 2-1. Japan på sin side beseiret Sverige 2-1 i en bra kamp. Jeg kan ikke begripe Tysklands store favorittstempel i denne kampen, og 4,85 på at Japan vinner finalen må testes med noen kroner onsdag. Husk spillestopp kl 15.05 på denne.

Modo - Linköping B 2,40
Playoff og kampserie som spilles best av tre. Vinneren får plass i sluttspillet i eliteserien. Linkoping tok første stikk med 4-0 mandag og har således festet grepet om plassen i sluttspillet. Dette kommer til og bli tett og jevnt og power play kan avgjøre. Snodig nok har ikke Modo scoret en gang i power play mot Linköping denne sesongen. Linköping har det største potensialet av disse to lagene, men er ikke favoritt i kveld. 2,40 kan testes. 

Dagens spill
Barcelona - Manchester City

Barcelona har et meget godt utgangspunkt før kveldens kamp etter å ha vunnet det første oppgjøret i England 2-0. City ble for feige i det oppgjøret og våget ikke å legge skikkelig press på Barcelona-forsvaret. Oppgaven ble ikke lettere av at Martin Demichelis fikk rødt kort og ordnet straffe for Barca etter 53 minutter.

Barcelona fikk aldri dreis på sakene i fjorårets sesong og var ikke i nærheten av Guardiola-standard. Årets sesong har vært ytterligere et hakk ned og spesielt Lionel Messi har underprestert. Undertegnede har fulgt Barcelona tett de siste tolv-tretten årene, og denne utgaven sprudler det ikke av. Kanskje er det blitt for mye suksess for nøkkelspillere som Xavi og Iniesta, ingen av dem er ihvertfall ikke i nærheten av gammel standard. 

Manchester City er jo litt i samme båt. Til tross for en knallsterk tropp, er det ustabile prestasjoner jevnt over. At de røk ut mot Wigan var i og for seg greit. Det lå i kortene at ikke Manchester City prioriterte den kampen, selv om lagoppstillingen indikerte noe annet.

Det er stort sett intakte mannskap hos begge i kveld, og dette handler om ODDS. Merk det. Når oddsen på Manchester City er skyhøye 5,25, så må det angripes. Barcelona er ikke seg selv om dagen og har ikke vært det på en evighet. De er fortsatt knallsterke på Nou Camp, men jeg kan ikke motstå fristelsen til å spille Manchester City i kveld. Manchester City har et maksnivå som gjør at laget kan vinne på Nou Camp og slik oddsen er satt i denne kampen er det kun et valg oddsmessig. Borteseier.

Spilleforslag 1 onsdag (spillestopp kl 20.40):
Kamp 160 Barcelona - Manchester City 1,47 4,20 5,25
Klikk her for å levere dette spillet (innsatsen styrer du selv)
sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus