Gå til sidens hovedinnhold

Solbakken med sterk statistikk mot AGF

FCK og Ståle Solbakken har ikke tapt mot AGF på 24 kamper. Vi tror ikke de taper mandagens kamp heller.

Sportspills øvrige mandagsmeny:
Spillsenteret: Vi har vurdert mandagens viktigste kamper
Oddssingel Eliteserien: Brann har sluttet å vinne fotballkamper
Oddssingel Danmark: FCK med sterk statistikk mot AGF
V65 Leangen: Svensk jackpotbanker på Leangen
V64 Eskilstuna:
Frekk banker i kveldens V64-omgang
V4 Umåker
: Fyldig lunsj med godbiter på menyen

Mandagens langoddsprogram byr på Eliteseriekampen mellom Brann og Bodø/Glimt og den svært viktige toppkampen i Allsvenskan mellom Malmö og AIK. I tillegg skal Alexander Sørloth og hans Trabzonspor ut i en vanskelig bortekamp mot Istanbul Basaksehir i den tyrkiske ligaen. Ståle Solbakken og hans FC København er også i aksjon borte mot AGF Aarhus i den danske superligaen. Og i Championship tar Queens Park Rangers imot Brentford. Natt til tirsdag spilles det to kamper i NHL.

NB! Onsdag er det ca 70 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

AGF Aarhus - FC København B 2,20 (spillestopp kl 18.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Oktober har vært en forferdelig måned for AGF. David Nielsen sine menn sto med seks seire på rad før de tapte 0-2 borte mot Randers 6. oktober. Forrige helg gikk de på sitt andre oktober-tap på rad da de overraskende tapte 3-4 mot bunnlaget Silkeborg.

Det som var fundamentet til AGF sine sterke resultater, det solide forsvarsspillet, har vært helt fraværende i de to siste kampene. 0-2-tapet mot Randers var det første på åtte kamper for AGF, men da spilte de på bortebane. Det var derimot et sjokk at tabelljumbo Silkeborg hamret inn fire forbi Aleksandar Jovanovic på hjemmebane. Det gir grunn til bekymring. Særlig siden de møter de regjerende danske mesterne, FC København, mandag kveld.

Ståle Solbakkens sine menn har vært en ekkel motstander for AGF. Til tross for to nederlag har ikke AGF falt lenger ned på tabellen enn at de kan klatre opp på fjerdeplass med tre poeng i mandagens kamp.

Frederik Tingager og Mustafa Amini spilte ikke da AGF tapte mot Silkeborg, og det er ikke klart om de spiller mandagens kamp.

Tøft kampprogram for FCK

For FCK kommer kampene tett som hagl. Torsdag var de i Kiev, mandag i Århus og kommende torsdag spiller de hjemme mot FC Nordsjælland, deretter venter Sønderjyske søndag og så kommer Dynamo Kiev til Parken onsdag i uken etter. Den hektiske perioden avsluttes med toppkamp mot FC Midtjylland.

Ståle Solbakken sine menn ligger syv poeng bak FC Midtjylland med én kamp mindre spilt, så de har ikke råd til å avgi poeng i de neste ligakampene om de skal henge med i kampen om ligagullet. Etter et par svake kamper i starten av september virker det som FCK har funnet formen igjen. Etter landslagspausen har de iallfall vunnet 3-1 mot Esbjerg og de spilte 1-1 mot Dynamo Kiev i Ukraina. Det lover bra for de kommende to ukene hvor kampene kommer tett.

Viktig spiss på vei tilbake

Det er mulig at den viktig kraftspissen Dame N’Doye gjør comeback mot AGF. Ståle Solbakken har røpet at N'Doye kommer på banen i denne uken, men han vet ikke om det blir mot AGF, Nordsjælland eller Sønderjyske. Også norske Sten Grytebust er tilbake etter sin kneoperasjon. Nicolai Boilesen, Jonas Wind og Robert Mudražija er fortsatt på skadelisten.

FCK har vært en marerittmotstander for AGF. Vi må mer enn ti år tilbake i tid for å finne sist gang laget fra Århus tok tre poeng mot storklubben fra hovedstaden. Det var i august 2009. Siden den gang har AGF spilt 24 kamper mot FCK uten å vinne. FCK har vunnet tre av de fire siste bortekampene mot David Nielsen sine menn.

Begge lag trenger tre poeng i denne kampen. AGF må bryte den negative trenden de er inne i, mens for FCK er kun seier godt nok om de skal holde følge med FC Midtjylland. FCK har bra bredde i troppen sin, og de skal være i stand til å tåle det tøffe kampprogrammet. AGF har vært elendige bakover i de to siste kampene, og det lover ikke bra. 2,20 i odds på borteseier funker som singelspill.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Kommentarer til denne saken