*Nettavisen* Sportspill.

Solskjær får trøbbel i kveld

En litt betenkt Ole Gunnar Solskjaer under hjemmekampen mot Liverpool søndag, der tre United-spillere måtte ut med skade i løpet av første omgang. Foto: Andrew Yates (Pa Photos)

Manchester United har gedigne skadeproblemer og kan ryke på sitt første Premier League-tap under Ole Gunnar Solskjær i kveld.

27.02.19 15:30

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Tippetips: Midtukekupong med Premier League
Oddssingel PL: 3,65 i odds på Liverpool-seier
Oddssingel PL:
Mane betyr trøbbel for Watford
Oddssingel PL
: Stamford Bridge er Tottenhams marerittbane
Oddssingel PL: Fulham mot alle odds
Oddsdobbel håndball:
Hjemmedobbel til over tre ganger pengene
V76 Bjerke: Vi jakter ny V75-opptur på Bjerke
Vikinglotto onsdag: Utrolige 179 mill kr i førstepremiepotten

For et herlig langoddsprogram vi har foran oss denne onsdagen. Høydepunktene står i kø. Det er seks kamper fra Premier League, og fem av kampene involverer de seks topplagene. Det spilles også en svært interessant semifinale i Copa del Rey mellom Real Madrid og Barcelona. Den første kampen mellom de spanske gigantene endte 1–1. Onsdag kveld skal det avgjøres hvilke av lagene som går til finalen. Det er også full serierunde i eliteserien i håndball for herrer og kvinner, og det er en rekke ishockeykamper fra forskjellige ligaer. Og i Seefeld er det klart for 15 km intervallstart for menn, mens Maren Lundby er storfavoritt til å ta gullet i hopp normal bakke for kvinner.

NB! Onsdag er det ca 179 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Crystal Palace - Manchester United H 2,80 (spillestopp kl 20.40)

Motstanden har ikke vært den aller tøffeste, men uansett har Palace tatt åtte poeng på de fire siste seriekampene og kommet seg litt klar av nedrykksstreken. Overbevisende 4-1 seier borte mot Leicester lørdag kveld og Palace ligger dermed på 13. plass med 30 poeng og har seks poeng ned til Southampton under streken. Moderate 3-4-6 på 13 spilte hjemmekamper. Mamadou Sakho måtte ut med skade mot Leicester og rekker ikke onsdagens kamp.

Manchester United måtte bytte tre mann i løpet av første omgang i storkampen hjemme mot Liverpool søndag, men stod bra opp og tok et fortjent poeng. Mistet dog 4. plassen til Arsenal, men er kun ett poeng bak. Råsterke 8-2-0 på de ti første seriekampene under Ole Gunnar Solskjær. Totalt 8-2-4 på bortebane, men de fem siste er alle vunnet med sterke 12-1 i målforskjell. Ander Herrera, Anthony Martial, Jesse Lingard, Juan Mata, Phil Jones og Nemanja Matic er bekreftet ute til kampen. Marcus Rashford er usikker, mens Matteo Darmain og Antonio Valencia fra tidligere fortsatt er ute med skader.

Crystal Palace har fortsatt tilgode å slå Manchester United på 19 forsøk i Premier League, det er faktisk rekord i Premier League på antall kamper der ett lag ikke har slått ett annet. 0-2-4 på de seks siste tilsvarende på Selhurst Park og ettmålsseier til United i tre av de fire siste.

Crystal Palace har sett klart forbedret ut i det siste og kan ta sin første Premier League-seier noensinne mot Manchester United i kveld. 2,80 på hjemmeseier er kanskje litt under det vi hadde forventet, men med det skademarerittet Manchester United opplever, så kan man kanskje ikke forvente mer. Uansett blir hjemmeseier vårt spill i kveld.

Klikk her for å levere spillet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.