Sportspills øvrige fredagsmeny:
Oddssingel håndball-VM: Norge jakter revansj mot Tyskland
Oddssingel håndball-VM:
Danskene får det tøft mot Frankrike
V75 Leangen (lørdag):
Nettavisen jakter ny V75-suksess
V65 Biri:
Nå kommer Svarten
V65 Eskilstuna:
Kontio fikser lunsjopptur
Eurojackpot fredag:
Nå kan du bli 369 millioner kroner rikere
Live
: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

For et herlig oddsprogram denne fredagen. Det utvilsomme høydepunktet for nordmenn flest er semifinalen i håndball-VM mellom Tyskland og Norge. Det spilles også to kamper i 4. runden i FA-cupen, hvor storoppgjøret mellom Arsenal og Manchester United på Emirates er høydepunktet. I tillegg er det interessante kamper i både tysk Bundesliga og fransk Ligue 1. Så er det utfor for menn i Kitzbühel, mens Johannes Thingnes Bø jakter ny seier når gutta går verdenscupsprint i Ruhpolding.

NB! Fredag er det 369 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Lever kupongen her!

Arsenal - Manchester United B 2,50 (spillestopp kl 20.50)

Premier League-gigantene Arsenal og Manchester United møtes i 4. runden i FA-cupen. Arsenal skal forsøke å bli det første laget som slår Manchester United etter at Ole Gunnar Solskjær tok over som vikarmanager på Old Trafford.

Problemet er at formen til Arsenal er rufsete. De har kun vunnet fire av de siste ni kampene. At the Gunners har vært så ustabile denne sesongen har gjort supporterne frusterte, men historisk sett er FA-cupen en turnering hvor Arsenal har vært gode. The Gunners er faktisk turneringens mest suksessfulle lag. Spørsmålet er om de klarer å slå et United-lag som virkelig er i dytten om dagen.

United har vunnet syv av syv kamper etter at Ole Gunnar Solskjær erstattet Jose Mourinho i desember. De har blant annet slått Spurs i London.

Den gode perioden har gjort at Manchester United har klatret opp til sjetteplass på Premier League-tabellen, og de har nå like mange poeng som Arsenal. Begge lagene har 44 poeng, og de er nå bare tre poeng bak Chelsea sin innehar den viktige fjerdeplassen.

Det tøffe kampprogrammet gjør at Solskjær antakeligvis kommer til å gjøre noen endringer på laget. Han gjorde flere endringer i forrige runden av FA-cupen, og da spilte United en svak kamp mot Reading hjemme på Old Trafford. Jeg tviler på at han endrer like mye på laget før kampen mot Arsenal.

Vertene mangler Hector Bellerin. Han må belage seg på å sitte på sidelinjen en stund etter at han pådro seg en kneskade mot Chelsea lørdag. Det kan bety at Stephan Lichtsteiner starter på høyrebacken.

Henrikh Mkhitaryan kan få sjansen mot sin gamle arbeidsgiver. Den armenske landslagsspilleren har trent hele uken. Mesut Özil er også friskmeldt, men om Unai Emery vil bruke ham er en helt annen sak.

United håper at Marcus Rashford blir spilleklar til kampen mot the Gunners. 21-åringen har fire mål på de fire siste kampene, og han virkelig blomstret etter at Ole Gunnar Solskjær tok over på Old Trafford.

Marouane Fellaini og Marcos Rojo er begge utilgjengelige, mens Chris Smalling er usikker. Alexis Sanchez derimot håper å få muligheten mot sin tidligere klubb.

Lørdagens seier mot Chelsea bidro til å løfte stemningen litt inne på Emirates, men jeg tror de får problemer med å slå Ole Gunnar Solskjærs mannskap. Kristiansunderen viste i kampen mot Tottenham at han er villig til å gå i angrep også på bortebane. Med tanke på at Arsenal har har hatt litt trøbbel bakover, så tror jeg formspillerne Paul Pogba og Marcus Rashford vil kunne lage livet surt for the Gunners-forsvaret.

Nå er det på bortebane Arsenal har hatt størst problemer denne sesongen. Hjemme på Emirates har de vist bra form. De står med tre hjemmeseire på rad, og de har vunnet seks av de syv siste kampene. Det er kun to lag som har forlatt Nord-London med seier denne sesongen: City vant i Premier League og Tottenham slo dem i ligacupen.

Men: United har vist seg å være en litt ekkel motstander for Arsenal på hjemmebane. The Gunners har nemlig kun vunnet tre av de siste ti hjemmekampene mot Manchester United. Jeg tror et United-lag i medvind vinner på Emirates og går videre i FA-cupen. Oddsen er 2,50. Det er spillbart, slik jeg ser det.

Klikk her for å levere spillet