Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: Leeds har ikke råd til noen feilskjær
Ski-VM:
Therese Johaug smadrer konkurrentene
Ski-VM:
Emil Iversen skal på pallen
Oddsdobbel 1:
Newcastle må benytte sjansen
Oddssingel PL:
Fet odds på Palace-seier
Oddssingel PL:
Tunge fravær for Bournemouth
V75 Bjerke: Dobbel jackpot med 5,5 mill ekstra i sjuerpotten
V65 Charlottenlund:
Stor V65-jackpotomgang i kveld
Ski-VM
: Her er programmet for ski-VM i Seefeld

Det er et meget innholdsrikt langoddsprogram lørdag. Det spilles fire kamper i Premier League og tilnærmet full serierunde i Championship. I tillegg er storkamp i La Liga mellom Sevilla og Barcelona og det er også godt med kamper i Bundesliga, Serie A og Ligue 1 i Frankrike. I tillegg er skiathlon i ski-VM i Seefeld med 15 km for kvinner og 30 km for menn. Litt senere på ettermiddagen er det hopp stor bakke.

NB! Husk å spille Lotto. Ca 14 millioner kr i førstepremiepotten lørdag. Lever kupongen her!

Heung-Min Son scorer og Tottenham vinner - 2,90 i odds (spillestopp kl 13.25)

Burnley er et av to Premier League-lag som er ubeseiret i 2019. The Clarets står uten tap i de syv siste ligakampene.

Kun Manchester United er ubeseiret i flere kamper på rad. Ole Gunnar Solskjær sine menn er uten tap i de ni siste kampene.

Men: Burnley har problemer mot Tottenham. De har ikke vunnet på de ni siste liga- og cupkampene mot Spurs.

The Clarets slo Tottenham 4-2 i 2009-2010-sesongen, men det er den eneste seieren Lancashire-laget har mot Tottenham på de siste 44 årene.

Sean Dyche sitt mannskap har bare tatt to poeng av de siste 42 mulige hjemme mot lag blant de etablerte topp seks-lagene, og de har ikke klart å holde nullen i noen av de kampene. De slapp inn 27 mål i de kampene og scoret kun seks.

Et lite tips til dere som graver dere ned i statistikk; sjekk lagoppstillingen. The Clarets har nemlig ikke tapt en Premier League-kamp som Tom Heaton har spilt siden august 2017. Jeg tror imidlertid den statistikken står for fall på lørdag.

Tottenham har nemlig vunnet alle 16 Premier League-kampene denne sesongen mot lag utenfor topp åtte.

Nå jakter de sin tolvte borteseier i ligaen, og det vil være den beste bortestatistikken deres i en sesong siden 1984-1985.

Burnley får tilbake kantspillerne Robbie Brady og Johann Berg Gudmundsson. Begge var ute mot Brighton sist. Midtbanespilleren Steven Defour er ute.

Tottenham-stjernen Harry Kane og stopperen Ben Davies er begge tilbake i trening, og begge kan få spilletid i lørdagens kamp. Danny Rose har vært syk denne uken, og det er usikkert om han rekker kampen. Dele Alli er fortsatt ute med skade.

Spurs er i god form, men Burnley blir ingen walkover for London-klubben. Burnley er ubeseiret siden Boxing Day, og de har levert gode prestasjoner. Det er først og fremst defensivt de har skjerpet seg, og jeg tror de vil forsøke å tette igjen bakover i lørdagens match.

Tottenham har manglet både Harry Kane og Dele Alli siden januar, men hva gjør det når de har Son Heung-min. Sørkoreaneren er i kjempeform. Han har scoret åtte mål på de siste åtte Premier League-kampene, og han har scoret i de tre siste kampene på rad. Jeg tror også at han blir viktig i lørdagens bortekamp mot Burnley.

Jeg tror Tottenham vinner på Turf Moor, og jeg ser for meg at Son Heung-min scorer i kampen. Oddsen på et sikt scenario er 2,90. Det er spillbart.

Klikk her for å levere spillet