Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: Bonuspotten skal fordeles - 4 mill kr i tolverpotten
Oddsdobbel 1:
Aston Villa like gode som Manchester City
Oddssingel Eliteserien: På tide at Brann viser seg fram
Oddsdobbel Premier League:
Favorittdobbel til tre i odds
Oddsdobbel 2:
United-dobbel til 9,45 i odds
V75 Leangen:
Vi spiller to bankere i lørdagens V75
V65 Bollnäs:
Vrien omgang med frekk banker
PostNord-ligaen
: Fredrikstad må levere
Norsk Tipping-ligaen: Les vår analyse av de seks avdelingene

Det er et meget innholdsrikt langoddsprogram lørdag. Her hjemme er det oppstart i både PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen og det er mange kamper herfra lørdag. I Premier League skal Manchester United i aksjon hjemme mot West Ham lørdag kveld og det er en av seks kamper i Premier League. Så er det full serierunde i Championship og lørdag kveld er det duket for et durabelig Vestlands-derby i Eliteserien mellom Viking og Brann. Lørdag ettermiddag er det toppkamp mellom Sandefjord og Aalesund i OBOS-ligaen. Rundt omkring i Europa er det ellers en rekke kamper i både La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1 og det er også kamper i Toppserien for kvinner her hjemme.

NB! Lørdag er det Gulltrekning i Lotto med ca 30 millioner kroner i førstepremiepotten. Lever kupongen her!

Tottenham – Huddersfield – første målscorer Son Heung-min – 3,40 i odds (spillestopp kl 13.25)

Tottenham har flyttet inn på sitt nye stadion i Nord-London, og de har fått en flott start på sin nye hjemmebane. I åpningskampen forrige helg slo de Crystal Palace 2-0, og tirsdag fulgte de opp med en overraskende 1-0-seier mot Manchester City i Champions League-kvartfinalen.

Lørdag venter alle at Spurs skal ta sin tredje seier på rad når nedrykksklare Huddersfield kommer til Nord-London, særlig siden Tottenham kjemper for en topp fire-plassering i Premier League.

Spurs-manager Mauricio Pochettino har fått noen utfordringer før lørdagens kamp mot allerede nedrykksklare Huddersfield. Harry Kane risikerer å miste resten av sesongen etter at han pådro seg en ankelskade tirsdag, og Pocchettino skulle sikkert helst ha hvilt noen nøkkelspillere før returkampen i Champions League på Etihad i neste uke. Det tviler jeg på at han tør.

Tottenham har fortsatt en jobb å gjøre for å sikre seg en topp fire-plassering denne sesongen. De bør stille med det beste laget lørdag, vinne kampen, deretter kan de hvile frem til returoppgjøret mot City.

Huddersfield har tapt 25 av lagets 33 kamper hittil, og klubben er den andre som er nedrykksklar fra Premier League allerede i mars. De klarte seg én dag lenger enn da Derby rykket ned i 2008.

I forrige serierunde fikk de juling av Crystal Palace. De tapte 1–4. Dermed har de sluppet inn hele 13 mål på de fem siste kampene.

På bortebane har de vært en katastrofe. De har ikke vunnet en bortekamp i Premier League siden november. De har tapt ni av de siste ti bortematchene. 2-0-seieren mot Wolves er den eneste borteseieren til the Terries denne sesongen.

Med Harry Kane ute med skade, tror jeg at Totteham må stole på Son Heung-min. Sørkoreaneren har scoret tolv mål så langt denne sesongen, og åtte av dem har kommet på hjemmebane.

Son har scoret 0,62 mål i snitt foran egne fans. Det er faktisk kun seks spillere i Premier League som har et høyere scoringssnitt på hjemmebane enn sørkoreaneren.

Son har scoret i fire av de fem siste hjemmekampene til Tottenham i Premier League, og det var sørkoreaneren som tok ansvar da Harry Kane måtte ut med skade mot City.

Son viste vanvittig hurtighet, balanse, dribleferdigheter og avslutning var i verdensklasse da han lurte Fabian Delph på 1-0-scoringen som gjorde ham til matchvinner mot City. Jeg tror han tegner seg på scoringslisten igjen når et bortesvakt Huddersfield-lag kommer til Nord-London lørdag.

De som vil være litt forsiktig kan sette pengene på at han scorer i løpet av kampen. Det gir 1,70 i odds, men jeg tror faktisk det er gode muligheter for at han scorer kampens første mål. Dersom du satser pengene på Son Heung-min som kampens første målscorer får du småpene 3,40 i odds. Det synes jeg er verdt å forsøke.