Søndag er det hele sju kamper i Eliteserien og etter Regjeringens lettelser i coronarestriksjonene fredag, er det mulig med inntil 5 000 tilskuere i Eliteserien.

Brann - Odd H 2,20 (spillestopp søndag kl 17.59)
Det har vært mulig for Brann å ha 600 tilskuere på sine hjemmekamper det siste, men søndag er det altså gitt åpning for 5 000 tilskuere. Brann har gitt sine partoutkortinnehavere fortrinssrett til disse billettene, men det er som kjent smittvernbegrensinger, så klubben har også lagt ut billetter på det åpne markedet. Sportsklubben Brann har fått satt opp hurtigteststasjon utenfor Stadion, og denne vil være åpen fra kl 18.00 til 21.00 lørdag og fra kl 09.00 til kl 12.00 på søndag. Skal du komme deg innpå Stadion etter det, må du enten ha fått minst en vaksinedose tre uker før kampstart eller fått påvist korona siste seks måneder.

Klikk her for å levere dette tipset

Klar bedring for Brann

Når det gjelder det sportslige, så innledet som Brann sesongen med seks strake tap, men står nå med fire poeng på sine to siste. Overbevisende 3-0 seier hjemme mot Strømsgodset nest sist og 0-0 borte mot Sarpsborg 08 i en jevnspilt kamp forrige søndag. Håkon Opdal måtte stå over sist søndags bortekamp mot Sarpsborg 08 med en akillesskade og veteranen er usikker også til søndagens hjemmekamp. Eirik Holmen Johansen stod i mål mot Sarpsborg 08 og gjorde sine saker bra i den kampen. Robert Taylor er som kjent opptatt med EM for Finland, ellers skal det ikke være øvrige mannskapsproblemer for Brann.

Odd uten seier på bortebane

Odd gjorde en solid bortekamp mot Vålerenga onsdag kveld og fikk med seg ett poeng fra Intility. Har vært variable i innledningen og står med seks poeng på seks spilte kamper. Hele fire av kampene har vært på bortebane, ingen av disse er vunnet (0-2-2). Mushaga Bakenga pådro seg en smell mot Vålerenga, men skal være friskmeldt til søndagens bortekamp.

Fire strake seire til Brann i Bergen

Brann har hatt et veldig godt tak på Odd hjemme i Bergen og står med fire strake seire. Odd gjør sin tredje bortekamp på en uke søndag, mens Brann har fått hvile siden forrige søndag. 2,20 på hjemmeseier er slett ikke verst betalt og spilles.

Klikk her for å levere dette tipset