Gå til sidens hovedinnhold

Søstrene Hilde og Gro ble Joker-millionærer

Søstrene fra Rykkinn vant storpremien i lørdagens Joker-trekning.

Da Norsk Tipping ringte Hilde Solveig Østreng (50), fra Rykkinn i Viken, før av lørdagens Joker-trekning for å fortelle den gode nyheten var hun fullt klar over hvem som ringte. Østreng hadde allerede lagret Norsk Tippings vinnernummer 625 60 000 som "Jippi, jeg har blitt rik".

- Kyss meg midt i øret

- Jesus! Nei, kyss meg midt i øret, svarte hun da hun fikk høre at hun som Joker-kandidat allerede var sikret 437 000 kroner i inngangspremie.

Med Norsk Tipping i andre enden løp hun til sin nærmeste nabo, som også er hennes søster. Østreng og søsteren Gro Lunderby har pleid å levere både Lotto, Vikinglotto og Joker sammen fast hver uke. Sammen med ektefellene hadde de satt seg godt tilrette i stua, og da de ble spurt om de ville være med på telefon under TV-trekningen var svaret:

- Ja, det er klart vi vil!

Spillefrist for Eurojackpot er fredag 19.00

Rett til topps

Tallene de to søstrene fikk å spille på var følgende:

5 - 8 - 2 - 2 - 0

Søstrene hadde i forkant blitt enige om hvordan de skulle gå frem med de logiske valgene. Som alltid startet man med det bakerste tallet, og søstrene valgte å gå opp. På tall nummer to gikk de også opp - og der spratt Jokeren frem. Toppremien var dermed allerede sikret, og de kunne juble over hele 2 187 000 kroner.

Motorsykkel med sidevogn

- Det er helt vilt. Vi hadde vært veldig fornøyd med inngangspremien, men dette ... Fy søren.

- Dette er sånn som bare hender alle andre - men nå var det vår tur. Det er nesten litt ufattelig fortsatt. Jeg og mannen kjøpte oss en motorsykkel i går, forteller Østreng.

- Nå blir det vel sidevogn på den også, sa søsteren Lunderby rett etter.

Til daglig jobber Østreng som kontorleder på Bjøråsen Skole, mens Lunderby er daggruppeansvarlig på et seniorsenter. Premien skal deles helt likt, og på spørsmål om hva den skal gå til kunne mannen til Østereng svare at noe kom til å gå til oppussing. Like etter skyter Østereng inn med at de også skal kose seg.

Vi gratulerer!

Spillefrist for Joker er hver onsdag og lørdag, klokken 18.00

Vinnersjanse Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 550 000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut lørdag er ca. 1:550 000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 300 000, som da gir en vinnersjanse onsdag på ca. 1:300 000. Les mer om vinnersjanse for Joker her.

Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 3 340 155

Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 105

Antall millionærer i 2020: 73

Høyeste premieutbetaling i 2020: 4 463 000 kr