Gå til sidens hovedinnhold

Spania feiler ikke

Vi satser på at Spania avgjør mot Paraguay, samt en spennende, norsk trippel.

VM viser seg gang på gang å være en utfordring rent oddsmessig. Våre tips gikk i pluss i går takket være spill på antall scoringer, på en dag der mange andre bommet. På langoddsen i dag virker Spania som en klar vinner mot et Paraguay som ikke overbeviste sist. Vi har også funnet frem tre objekter fra norsk fotball, som starter opp for fullt igjen denne helgen.

Tippetips lørdag:Les om vår jakt på tolv rette
V75 lørdag: Ola tror på Tjomsland
Spill andelslag på nett og kjemp om de virkelig store pottene!

Rosenborg - Sandefjord
Rosenborg spilte cup-kamp mot Alta på onsdag, og selv om de vant 3-1 leverte de en svak 1. omgang. I Tippeligaen har man fortsatt ikke tapt, og hjemmestatistikken er 5-2-0, 18-3 i målforskjell.

Sandefjord viste svake tegn til bedring før pausen, da de tok poeng i to hjemmekamper på rad. På bortebane er det bare sorgen. 0-0-7 og 5-18 i målforskjell. Det begynner å bli langt opp til sikker plass for Sandefjord, og vi håper de har brukt denne pausen til noe fornuftig og at vi får se et styrket Sandefjord utover høsten. Bortekamp mot Rosenborg er steintøfft uansett form.

Fra RBK sine nettsider: - Alejandro Lago gjorde det utmerket mot Kongsvinger og spiller fra start mot Sandefjord, sier trener Nils Arne Eggen. Eggen velger dermed å fortsette med nøyaktig samme startoppstilling som i forrige tippeligakamp: Daniel Örlund, Mikael Lustig, Kris Stadsgaard, Alejandro Lago, Mikael Dorsin, Markus Henriksen, Per Ciljan Skjelbred, Fredrik Winsnes, Steffen Iversen, Rade Prica, Morten Moldskred.

Fra Sandefjord sine nettsider: - Rosenborg er et meget offensivt lag. Det åpner dem bakover, og der ligger våre sjanser, sa trener Patrick Walker etter ettermiddagstreningen fredag.

Lagene skal snart møtes i cup-kamp også, i Sandefjord onsdag. Sandefjord slo RBK i cupen i 2006, på Lerkendal. Ellers har det blitt 4-0, 2-0 og 3-1 til RBK her i de tre siste innbyrdes.

Rosenborg spilte tidvis svakt mot Alta, men vant likevel. Vi tror Eggen krever full skjerpings i dag, og det er kanskje positivt for innsatsen i dagens kamp at Rosenborg startet tregt mot Alta. Sandefjord kan ha funnet på noe lurt i VM-pausen, men å vinne på Lerkendal blir trolig for vanskelig. Vi synes et spill på Rosenborg-seier med to mål eller mer til 1,40 kan forsvares.

Lever spill og sjekk resultatene på mobilen!

Kristiansund BK - Nardo
KBK har virkelig prikket inn formen og de har vunnet de seks siste kampene, og av disse har fire vært bortekamper. De ligger på annenplass, tre poeng bak Skeid. De to siste hjemmekampene har gitt 4-3 over Rosenborg 2 og 2-0 over avdelingsleder Skeid. KBK virker bortimot uslåelige i denne avdelingen for tiden, men de slapp inn et par billige mål mot RBK 2.

Nardo har gjort en sesongen over alle forventning så langt. De var helt oppe på tabelltoppen før det ble 1-1 mot Hødd og 2-5 tap for Skeid i de to siste bortekampene. De ligger likevel på en fin tredjeplass, bare poenget bak KBK, og de har flotte 3-1-1 på bortebane totalt.

KBKs innlånte spiss Mahmoud El Haj har meldt overgang fra Moss til KBK. Dette er positivt for laget.

KBK vant tilsvarende oppgjør 2-0 i fjor, og 2-1 tre sesonger tilbake. Det året vant de også 7-1 i bortekampen.

KBK skal ta selv gode Nardo hjemme på Idrettsplassen. Historien og formen taler for nok en hjemmeseier. H til 1,35 spilles.

Skeid - Kolstad
Skeid er kommet skikkelig i siget med fire strake seire. De har scoret 10 mål på de to siste kampene mot Nardo og Byåsen. De leder avdelingen, og på hjemmebane har de 5-0-0 og 13-4 i målforskjell.

Det er gledelig å lese at Skeid er på vei ut av det økonomiske uføret. Klubben har levert glimrende sportslige resultater midt oppi den vanskelige tiden, som ennå ikke er over, men det må påvirke positivt at det også økonomisk er "hope in a hanging snore" som en viss fotballtrener engang uttrykte det.

Kolstad startet sesongen bra og tok poeng i de tre første kampene. Deretter fulgte fem strake tap. Nå har Kolstad 1-2-0 på de tre siste og er på vei opp på riktig side av streken. De to siste har endt 2-2 mot gode Hødd og 1-1 mot Oslo City. Man var nærmere tap enn seier i den siste, og leverte generelt en dårlig kamp.

Kolstad skriver noen ord om troppen på sine hjemmesider: "Kolstad reiser til Oslo med et redusert lag: Alex Larsen, Vegar F. Stene og Snorre V. Bekken er uaktuelle pga skader, mens Kristian Selnæs er uaktuell pga 3 gule kort. Eivind Bratseth blir heller ikke med til Oslo. De som starter i morgen er: Onarheim, Lund, Henriksen, Breen, Svedjan, Skjærvold, Refseth, Hagen, Mosbakk, Langørgen og Osafo."

I 2006 vant Skeid 7-2 hjemme og 1-0 borte.

Med storform og hjemmebanefordel for Skeid og et redusert bortelag ser vi slett ikke bort fra en storseier til Skeid. Norsk Tipping tilbyr to forskjellige handicapvarianter, det setter vi pris på og benyttter oss av den grådigste, nemlig Skeid-seier med tre mål eller mer. 1,75 er oddsen for dette. Vi får en trippel til 3,31 i odds.

Du vil finne høyere odds på alle dagens objekter andre steder. Har du bevist at du er en god kunde som taper mye og jevnt, får du lov til å spille disse stedene. Vi setter 100 kroner på denne hos Norsk Tipping, til noe lavere odds, men uten begrensninger og forskjellsbehandling av kunder. Spillefristen er klokken 15.55.

67. Kristiansund BK - Nardo 1,35 4,25 4,25
74. Skeid - Kolstad (0-2) 1,75 4,45 2,20
90. Rosenborg - Sandefjord (0-1) 1,40 4,20 4,45

Total odds 3,31

Klikk her for å levere dette spillet.

Paraguay - Spania
Paraguay tok seg hit etter 0-0, ekstraomganger og straffekonk mot Japan. Vi trodde og håpet Paraguay skulle slå Japan på sine offensive kvaliteter, men dem så vi skuffende lite til. Noen sjanser hadde de, men Paraguay var for trege og lite oppfinnsomme. Det holdt likevel så vidt mot Japan. I dag blir det mye vanskeligere.

Ikke lett å se for seg hva Paraguays taktikk blir i dag, om de legger seg bakpå med alle mann i forsvar og håper på kontringsmuligheter eller om de går offensivt ut. De er strengt tatt ikke raske nok til å kontre mot Spania. Sannsynligvis blir det noe defensivt, og de kommer da ikke til å få låne ballen særlig mye, og det skal ikke holde mot kjappe og tekniske spanjoler. Victor Caceres er klar for spill igjen.

Spania har levert gode resultater etter tapet mot Sveits. De levde tidvis farlig mot Portugal sist, men vant fortjent slik vi ser det. Igjen er det David Villa, denne gangen i off-side, som sikrer seieren, mens Fernando Torres og flere andre ser ut til å ikke ha dagen. Fernando Llorente Torres derimot, Athletic Bilbao-spissen, kom innpå og var god. Kanskje bør han få erstatte sin navnebror i enda større grad.

Vi forventer en kamp der Spania har ballen rundt 70 prosent av tiden, et defensivt Paraguay som går mer og mer sure og får flere og flere kort, avhengig av stillingen. Vi kan ta feil når det gjelder kampbildet, men at det ender med seier til Spania ved full tid har vi meget stor tro på.

Oddsen er 1,32 på spansk seier i dag. Seier med to mål eller mer fåes til 2,07. Det har vært mye rare resultater i VM, og spill på seier med to mål eller mer har generelt vært dårlig butikk. Oddsen her er heller ikke knallgod. Vi synes et spill på Spania må med i kveld, og vi setter derfor 300 kroner på spansk seier til 1,32 i odds. Ingen grunn til å gjøre det noe vanskeligere enn det. Spillefristen er klokken 20.25 og denne kan spilles som single.

97. Paraguay - Spania 7,35 3,90 1,32

Klikk her for å levere dette spillet.

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Kommentarer til denne saken