Det er seks år siden sist Tyskland spilte borte mot Spania. I 2014 vant tyskerne 1-0 i en privatlandskamp på Celta Vigos hjemmebane Balaídos. Det spanske landslaget var den gangen ubeseiret i de syv foregående kampene på Balaídos . I kveld skal Tyskland forsøke å ødelegge statistikken til Spania på Ramón Sánchez-Pizjuán.

Spania - Tyskland 2,30 - 3,25 - 2,70 U (spillestopp kl. 20.40)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Nations League. Spania har ikke en fast landslagsarena, men de spiller på stadioner over hele landet. De to første hjemmekampene i Nations League - mot Ukraina og Sveits - har begge vært spilt på Estadio Alfredo Di Stéfano i Madrid.

Spanjolene vant begge kampene, uten å slippe inn mål. De slo Ukraina 4-0, og de vant 1-0 mot Sveits.

Her kan du skrape Flax på nett

Vanvittig statistikk

Tirsdag kveld er det klart for gruppespill-finale mot Tyskland, og det er neppe tilfeldig at Spania har lagt den kampen til Ramón Sánchez-Pizjuán. Det spanske landslaget har nemlig aldri tapt en kamp på denne banen. Siden den første kampen her i 1961 til den siste kampen i 2015 har Spania spilt 25 kamper på «La Bombonera». Statistikken er mildt sagt oppsiktsvekkende.

Spania står med 20 seire og fem uavgjorte.

Onsdag er det ca. 200 millioner kroner i Vikingotto-potten. Her kan du levere kupongen!

De har spilt tre ganger mot Tyskland etter gjenforeningen, og de to første kampene ble avviklet i Sevilla. Det endte med en seier og én uavgjort. Den siste kampen mot tyskerne ble spilt i Vigo. Den endte med tap.

Det spanske landslaget tapte imidertid den forrige Nations League-kampen de spilte i Sevilla. I 2018 tapte de 2-3 mot England, men den kampen ble spilt Benito Villamarín, som er Real Betis sin hjemmebane.

Her får du vurderinger av dagens kamper. Sjekk her!

Kroos er tilbake

Tyskland snudde 0-1 til 3-1-seier mot Ukraina i helgen, og nå kan tyskerne styre sin egen skjebne. Så lenge Joachim Löws mannskap unngår tap i Spania vil de vinne gruppen, og være klar for finalerunden i Nations League.

Med tanke på hva som står på spill, ligger det an til at Löw starter med Toni Kroos på midtbanen. Han var suspendert mot Ukraina. Robin Koch imponerte i rolen som defensiv midtbanespier sist, men han kommer trolig ti å erstatte suspenderte Antonio Rüdiger. midtforsvaret i Sevilla. Bayerns Joshua Kimmich er ikke med i troppen. Han er kneoperert.

Spanjoene må vinne denne kampen om de skal komme til finalerunden i Nations League, men det kan bli tøft. Oppgaven er ikke bitt enklere av at Barcelonas midtbanegeneral Sergio Busquets er ute med en kneskade. Det betyr trolig at Manchester Citys Rodri får sjansen.

Onsdag er det ca. 200 millioner kroner i Vikingotto-potten. Her kan du levere kupongen!

Spania har flere spennende unge spillere. Barcelonas Fati er ute med skade, men Leipzig-spilleren Olmo spilte sin syvende landskamp for Spania mot Sveits.

Olmo kan komme til å behode plassen sin på bekostning av Real Madrids Marco Asensio, men Liverpools Thiago Alcantara er ikke med i den spanske troppen. Det gjør at Luis Enrique Martínez Garcías mannskap er svekket før den avgjørende gruppespil-kampen.

Uavgjort holder for Tyskland

Det motsatte oppgjøret mellom de to europeiske fotballstormaktene endte 1-1 i september. Spania ga fra seg ledelsen i gruppen da laget måtte nøye seg med 1-1 borte mot Sveits lørdag i en kamp der Sergio Ramos faktisk bommet på to straffespark. De har åtte poeng foran siste runde og må vinne her for å vinne gruppen.

Onsdag er det ca. 200 millioner kroner i Vikingotto-potten. Her kan du levere kupongen!

Tyskland slo Ukraina 3-1 på hjemmebane lørdag og gikk med det forbi Spania på tabellen med sine ni poeng. Det betyr at det holder med ett poeng i kveld for å sikre gruppeseieren. Vi tror det blir en tett og jevnspilt kamp i Sevilla.

Tyskerne klarer seg med U i Spania for å sikre førsteplassen. Vi tror de fikser den biffen og markerer for uavgjort.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset