*Nettavisen* Sportspill.

Spanias unge fotballstjerner vinner igjen

Foto: Afp

Når A-laget taper, er det godt at Spania har et råsterkt U21-lag. Her er dagens oddstips.

14.11.11 09:42

Langoddsmenyen består av U21-fotball, privatlandskamper og en god porsjon ishockey både fra Sverige og NHL.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
92. AIK - Djurgården U 3,80
Dette Stockholmsderbyet tror vi blir jevnt denne gangen. Det ble 1-1 sist AIK sto som hjemmelag, og nå er begge rivalene i sånn passe dårlig form. Vi håper fansen holder seg i ro på tribunen og prøver et langskudd på U i Globen til 3,80.

Dagens avslag
95. Örebro - Sundsvall Hockey H 1,10
Dette er Allsvenskan, en serie som er alt for jevn til å spille odds på 1,10. Det er under et år siden det ble 3-3 i et tilsvarende oppgjør i Örebro, og Sundsvall kommer hit med masse selvtillit etter tre strake seire. Hjemmelaget er i storform og ser ustoppelige ut for tiden, de blir klare favoritter, men før eller senere stopper seiersrekken og da skal hvertfall ikke vi sitte med en bong til 1,1 og gråte. Denne matchen er ikke avgjort på forhånd.

Dagens spill
Det er EM-kvalifisering for U21-lagene i dag, dette er en spennende turnering og det er ikke vanskelig å finne lag man har tro på. Vi spiller to sterke hjemmelag denne gangen.

102. Spania U21 - Sveits U21
U21 EM-kvalifisering gruppe 5. Spania imponerer i denne gruppen som i tillegg til Spania og Sveits består av Kroatia, Estland og Georgia. Spania har 4-0-0 og en målforskjell på 17-2. Alle fire spilte er vunnet med minst to mål. Benficas Rodrigo gjorde hat-trick i første omgang i 6-0-seieren mot Estland på torsdag.

Ingen gule eller røde kort til Spania på torsdag og heller ingen skader. Vi forventer hjemmelaget i sterkeste oppstilling. Barcelonas unggutter er godt representert i trener Luis Millas tropp, med Montoya, Bartra, Muniesa, Planas, Alcantara og Cuenca. Hele troppen kan sees her.

Sveits er Spanias eneste reelle konkurrent i gruppespillet. De klarte ikke vinne den første kampen sin, som endte 0-0 i Estland. Den andre spilte bortekampen vant de 1-0 i Georgia. På hjemmebane har de utklasset Kroatia 4-0 og Georgia 5-0. Grasshoppers Steven Zuber gjorde hat-trick mot Georgia, i en kamp Sveits dominerte fra start til slutt.

Trener Pierluigi Tami forventes å stille ganske likt som på torsdag.

Dette er den definitive toppkampen i gruppen. Lagene var finalister i sommerens U21-finale i Danmark, en kamp Spania vant 2-0. Spania på hjemmebane har vært fjellstø i dette gruppespillet, og selv om dette utvilsomt blir den tøffeste hjemmekampen, tror vi det går mot er en klar H i Cordoba. Sveits har vist at de ikke produserer like mye i bortekampene som på eget gress. 2-0 igjen vil ikke overraske. Hjemmeseier med to mål eller mer til 1,63 brukes.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

89. Nederland U21 - Skottland U21
U21 EM-kvalifisering gruppe 10. Nederland topper gruppen med 3-0-0 og 9 poeng. Hjemmekampen mot Luxemburg vant de enkelt 4-0, mens bortekampene i Bulgaria og Østerrike begge er vunnet 1-0. I Østerrike levde de farlig, da de fikk målvakten Zoet utvist i det 61. minutt, men reservemålvakt Bizot reddet østerrikernes påfølgende straffespark.

Målvakten Zoet er suspendert etter direkte rødt kort i forrige kamp, og vi antar at erstatter Bizot fortsetter der han slapp. Ellers stiller trolig trener Cor Pot noenlunde lik ellever som mot Østerrike 6. oktober.

Skottland spilte 2-2 hjemme mot Østerrike i sin forrige kamp. Huddersfield-spissen Rhodes scoret begge målene og berget det ene poenget i en kamp østerrikerne ledet to ganger. Ellers har Skottland spilt 0-0 hjemme mot Bulgaria og slått Luxemburg 5-1.

Trener Stark stiller antagelig med Rhodes på topp igjen, Rhodes som fikk noen få minutter for A-laget i vennskapskampen mot Kypros på fredag, men én varslet endring blir at Rangers-keeperen Grant Adam, lillbror til Liverpools Charlie Adam, er ute av troppen og erstattes av Dundee Uniteds Marc McCallum. Celtic-vingen James Forrest er med denne gangen, ellers lite nytt i troppen.

Det blir hard kamp om avansement fra denne gruppen, der Nederland ser ut som vinnere, dog ikke trygge ennå. Skottland, Østerrike og Bulgaria er alle gode nok til å ta 2. plassen.

Vi tror hjemmelaget tar alle poengene i Nimjegen, og at seieren kommer med mer enn ett mål skal det være gode sjanser for. Oddsen er 1,63 for hjemmeseier med to mål eller mer, og dette gir oss en dobbel til 2,66. Vi setter 100 kroner, spillefristen er klokken 18.25.

89. Nederland U21 - Skott. U21 (0-1) 1,63 3,45 2,90
102. Spania U21 - Sveits U21 (0-1) 1,63 3,45 2,90

Total odds 2,66

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.