Foto: Scanpix

Spanjoler i scoringsnød

Deportivo La Coruna jakter sesongens første scoring, og vi tror den kommer i dag.

Kommersielt

Les også: Lesernes oddstips mandag
Travtips: Dette taper du ikke, Solhus

Haugesund - Lillestrøm er dagens storkamp på langoddsen sett med norske øyne, ellers finner vi dansk og svensk fotball, samt noen få kamper fra den sydlige delen av kontinentet, som spilles litt senere på kvelden. Det spilles også fotball i hjemlig 2. divisjon, men vi ser nærmere på et oppgjør fra Primera Division.

OBS! Nå kan du tippe på Android-telefoner

Deportivo La Coruna - Getafe
Primera Division. Deportivo La Coruna avsluttet forrige sesong heller svakt, og stanset på 9-4-6 på hjemmebane totalt. Man hadde ikke all verden å spille for mot slutten, og det kan kanskje være en medvirkende årsak til at La Coruna står med kun 1 seier på de siste 15 spilte. Årets sesong er to runder gammel for dagens motstandere, og La Coruna har innledet med 0-0 mot Real Zaragoza og 0-0 mot Sevilla.

Getafe hadde 6-3-10 på bortebane forrige sesong. De klarte en sjetteplass, noe som gjør at de nå deltar i Europa League, der de slo danske OB 2-1 på hjemmebane onsdag forrige uke, en forventet seier. I Primera Division har de tapt 1-3 borte mot Espanyol og vunnet 4-1 hjemme mot Levante.

La Coruna-trener Miguel Angel Lotina er hemmelighetsfull rundt laguttak og formasjon denne gangen, og sier han vurderer å bytte fra 4-2-3-1 til en 4-4-2 formasjon. Usikkert også om det blir Michel, Yves Desmarets eller Lassad Nouioui som får tillit fra start offensivt, ellers forventes noenlunde samme lag som sist. Juan Dominguez er eneste spiller ute med skade.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Getafe må stille uten sin venstreving og toppscorer (2 mål) Jaime Gavilán i dag, han pådro seg en skade i kampen mot OB. Høyreving Juan Angel Albín er også skadet. I forsvaret er Rafael López ute med skade, han erstattes av Iván Marcano.

Deportivo La Coruna hadde en flott seiersrekke mot Getafe på Riazor frem til 2008. De tre siste innbyrdes på dagens bane har endt 1-3, 1-1, 1-1.

Hjemmelaget har et økende press på seg til å score mål. De har gått målløse av banen tre ganger på rad hvis man tar med den siste kampen i forrige sesong. De er et habilt hjemmelag og seieren vil komme før eller senere, og 2,15 i odds for at det skjer i dag er ikke høyest i markedet, men spillbart slik vi vurderer dette objektet. Getafe spilte Europa League på onsdag og har et par skader i troppen, og viste mot Espanyol at de er langt fra uslåelige på bortebane. Dette er likevel ingen sikker hjemmeseier, men 2,15 er nok til at vi prøver 100 kroner på Deportivo La Coruna. Spillefristen er klokken 20.55.

117. Deportivo La Coruna - Getafe 2,15 2,85 2,75

Klikk her for å levere dette spillet

Andre vurderinger
Helsingborg og Porto ligner på langoddsprogrammets mest opplagte vinnere, men oddsen får oss til å nøle. Vi legger også merke til to lokaloppgjør, Slavia Praha - Sparta Praha og Lyngby - FC Nordsjælland, der uavgjort ikke vil overraske oss. Haugesund skal ha gode sjanser hjemme mot Lillestrøm, og 1,85 på H frister. Dobbelen Haugesund + Porto gir 2,59 i total odds. Troen er stor men oddsen blir litt for lav. Vi nøyer oss med Deportivo La Coruna i dag.

OBS! Nå kan du tippe på Android-telefoner

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Sportspill.no on Facebook


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus