Det kreves en meget god dose flaks for å tippe 5+2 rette for å dra i havn førstepremiepotten, og den flaksen hadde en spiller fra Spania. Men det var ikke bare spanjolen som hadde flaksen på sin side - flere spillere ble nemlig millionærer etter fredagens trekning:

Lørdag er det Lotto med 14 millioner i førstepremiepotten. Her leverer du din kupong.

  • Den spanske spilleren kapret førstepremiepotten og vant 200 255 155 kroner.
  • En spiller fra Tsjekkia og en spiller fra Sverige fikk 5+1 rette og delte dermed andrepremiepotten. Hver seg vant de nøyaktig 8 034 550 kroner.
  • Tredjepremiepotten ble også fordelt mellom tre spillere. To av dem er fra Tyskland og en fra Finland. Hver seg vant de 3 millioner kroner.

Her til lands fikk vi én norsk millionær. En mann fra Senja i Troms og Finnmark ble nemlig trukket ut som nasjonal vinner og innkasserte dermed 1 million kroner.

– Jeg skulle kjøpt hele Norge

Mannen fra Senja befant seg hjemme da Telefonen fra Hamar ringte ham.

– Det var flott! Dette er ikke tull altså?

Etter noe overbevisning, ble mannen trygg på millionbeskjeden. Underveis skulle Norsk Tipping også få gi datteren hans beskjed om den gode nyheten. Det ble dermed god stemning i nord - og bedre skulle den bli:

– Vi skal til en venn å feire en forsinket bursdag. Så det blir dobbel feiring, flirer mannen.

Den ferske Eurojackpot-millionæren hadde tanker om å dele premien med familien, men spurte likevel om hva resultatet på hovedtrekningen ble. Det var jo tross alt enda mer å vinne der, påpekte han spøkefullt.

– Jeg skulle kjøpt hele Norge hvis jeg vant førstepremiepotten. Det har jeg alltid sagt, spøker mannen.

Helgas gullrekke

Dette er tallene som resulterte i at en spanjol vant 200 millioner kroner:

9 - 18 - 26 - 41 - 43

Stjernetall: 4 - 9

Snart Supertrekning i Lotto

Lørdag 17. september er det duket for Supertrekning i Lotto. Ekstratrekninger av denne typen skjer fire ganger i året, og det trekkes da en rekke ekstra millionærer i tillegg til den ordinære hovedtrekningen. Vinnerne trekkes tilfeldig blant alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning. Alt du trenger å gjøre for å bli med, er med andre ord å spille Lotto før 17. september. Hver Lotto-deltakelse utgjør ett lodd i Supertrekning-hatten.

Her leverer du din Lotto-kupong.

Nye Eurojackpot-sjanser på tirsdag

Tirsdag 13. september er det igjen duket for Eurojackpot-trekning. Da vil førstepremiepotten være ca. 100 millioner kroner. Andrepremien anslås til å være ca. 14 millioner kroner.

Eurojackpot har spillefrist fredager og tirsdager kl. 19.


Vinnersjanse Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2021: 2 844 151

Antall førstepremieutbetalinger i 2021 (Norge): 0

Antall millionærer i 2021 (Norge): 65

Høyeste premieutbetaling i 2021 (Norge): 25 931 120

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her