Foto: MIGUEL RIOPA

Spennende fransk dobbel

I kveld skal vi vinne på den franske fredagsfotballen.

Kommersielt

Dagens langoddsprogram inneholder fotball fra norsk tredjedivisjon, Tyskland og som vanlig Frankrike, og i dag har vi bestemt oss for å se nærmere på den franske fotballen, der vi finner to gode spill.

Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

Dijon - Clermont
Dijon ligger midt på tabellen i fransk Ligue 2, og selv om det er fem runder igjen og matematisk mulig å havne på opprykksplass, er det hele 10 lag over dem på tabellen som har bedre sjanser. En fin sesonginnspurt gjør at Dijon ender på midten, og det er man trolig godt fornøyd med, slik denne sesongen utviklet seg.

Dijon er i god form, de har 3-1-1 på de fem siste kampene, 2-2-1 på de fem siste hjemmekampene, og på hjemmebane totalt står de nå med 5-7-4. Bra, men ikke skremmende bra.

Clermont Foot har virkelig prikket inn formen, og ligger nå på femteplass, bare tre poeng unna opprykksplass. 4-1-0 på de fem siste, de to siste bortekampene har gitt seier over Istres og Nimes, sistnevnte er et av divisjonens sterkeste hjemmelag.

Innbyrdes oppgjør viser 3-6-5, men Dijon vant begge kampene som ble spilt i 2009.

Dijon har offentliggjort troppen, le groupe, og den ser slik ut:

Målvakter: Malicki, Grandel.
Forsvar: Zywiecki, Vosahlo, Goulard, Soupraye , Zarour.
Midtbane: Linarès, Carrière, Morisot, Isabey, Bérenguer, Malouda, Bru.
Angrep: Ribas, Kitambala, Mandanne, Belvito.

Clermont har ikke lagt ut troppen, men vi regner med at de stiller med det samme laget som slo Metz 2-0 sist.

Dijon er et brukbart hjemmelag, men motivasjonen og formen er det Clermont som har i øyeblikket, og vi tror de har gode sjanser til å ta sin tredje borteseier på rad. Når oddsen er 2,45 på Clermont slår vi til.

Jackpot i V75! Sjekk Sportspills eksperttips her!

Guingamp - Chateauroux
Nede bunnen av Ligue 2 finner vi Guingamp, to poeng over streken. Det er jevnt nederst på tabellen, og fem lag ser ut til å skulle gjøre opp om to plasser over og tre plasser under den berømte streken. Guingamp ligger i øyeblikket best an av disse.

Formen er som vanlig middels, og det spilles alt for mye uavgjort til å kunne klatre på tabellen. 2-2-1 på de fem siste, 2-3-0 på de fem siste hjemmekampene. På hjemmebane totalt står laget med 4-11-1, og hadde Guingamp klart å avgjøre litt flere hjemmekamper, kunne de ligget bra til på tabellen. I stedet innehar man nå rekorden for flest uavgjorte kamper på hjemmebane.

Chateauroux ligger rett under streken, to poeng bak hjemmelaget. 4-8-5 på bortebane totalt gir delt førsteplass i divisjonen når det kommer til frekvens av uavgjorte resultater på bortebane. Formen viser 0-3-2 på de fem siste, 1-2-2 på de fem siste bortekampene.

2-3-0 fordel Guingamp på de fem siste innbyrdes.

Guingamp har offentliggjort troppen, og da tar vi den med:
Gauclin, Trévisan, Argelier, Deroff, Koné, Colleau, Felipe, Delgado, Bellugou, Mathis, Djoman, El Jadeyaoui, Giresse, Ogunbiyi, Gilmar, Grax, Allaoui.

Christian Bassila er suspendert og fire mann er skadet.

Få scoringsvarsel for ditt lag!

Chateauroux sin tropp:
Denevue, Taieb, Lahaye, Fleurival, Abraw, Lasne, Dembele, Buengo, Haddad, Constant, Pinaud, Baby, Thiago, Cerielo, Bregerie, Cordonnier, Kone.

Dette betyr at ingen av lagene er alvorlig svekket, og det ligger an til et knallhardt bunnoppgjør som ingen av lagene har råd til å tape. Uavgjort virker enda mer opplagt enn vanlig mellom to lag som oftest spiller uavgjort. Oddsen for U er 2,50, som er lavt men, ikke for lavt, i denne divisjonen der uavgjortresultatene kommer på løpende bånd.

Vi får en fin, fransk fredagsdobbel som vi setter 100 kroner på før klokkken 19.55.

12. Dijon - Clermont Foot 2,35 2,40 2,45
18. Guingamp - Chateauroux 1,90 2,50 3,10

Total odds 6,13

Klikk her for å levere denne dobbelen.

Alle som er ute etter markedsledende eller hvertfall konkurransedyktig odds fra Norsk Tipping, bør spille H i objekt 5, håndballkampen mellom Bækkelaget og Elverum. Vi får 2,70 på H, og argumentet for å spille finner vi i at Bækkelaget er gode hjemme og slo Elverum i siste tilsvarende kamp. Utover dette råder vi alle til å spare pengene sine til i morgen, da kommer det mye flere og bedre spillobjekter enn i dag.

Sportspill.no on Facebook

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus