Foto: AFP/Scanpix

Spennende spilldag på Sportspill.no

VM på Tippekupongen og Langoddsen, V65 på Bjerke og 35 mill i Viking Lotto. Få de heteste tipsene og spill her!

Kommersielt

Onsdag er en festdag for alle som er interessert i odds, tipping, trav og lotto.

Odds
Moroa starter allerede klokken 13.30 med dagens første VM-kamp. Nettavisens trav- og tippemagasin Sportspill.no har som vanlig satt opp flere oddsforslag. Du kan lese våre tips til Honduras – Chile og Spania – Sveits her: Vi setter pengene på Chile og Spania

Her finner du langoddsprogrammet.

Tipping
På onsdager er det også midtukekupong i tipping, og vår ekspert Andreas Faye-Schjøll, som har et overskudd på 28.611 kroner på alle tippetipsene han har levert siden oppstarten av Sportspill.no, har analysert samtlige kamper på kupongen. Spillfrist kl. 20.25.

Du finner hans tipsforslag og omtaler her: Får vi 12 rette på VM-kupongen?

Her finner du tippekupongen.

Viking Lotto
Lykketallspotten i Viking Lotto har steget jevnt og trutt de siste ukene, og i kveld er det mulig å vinne hele 35 millioner kroner. Du kan levere kupongen på nett her. Spillfrist kl 17.55.

V65
For travfolket er onsdag som lille lørdag, med V65 og millioner i potten på Bjerke. Ekspert Håkon Einar Hansen er tilbake fra en velfortjent ferie, og han har en interessant vri på tipsene i dag. Håkon tror det blir en lettløst omgang på Bjerke. Derfor spiller han V6 i stedet for V65. V6 handler om å kun gå for seks rette, med dobbelt så stor førstepremie. Det er ingen utbetaling for fem rette i V6, slik det er i vanlig V65. Spillfrist kl. 17.55.

Her finner du Håkons tips: Lettløst V6 i kveld?

Du kan også sette opp dine egne travkuponger her, eller spille Lyntoto.

Sportspill-redaksjonen ønsker deg lykke til med dagens spill!

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Tippekupongen
Bestill gratis kortleser her
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen
Følg kampene LIVE her

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus